Golden Gun módban összejött a dupla Ace egy körön belül

Golden Gun módban összejött a dupla Ace egy körön belül

Alighanem ilyet még nem nagyon lehetett látni a Rainbow Six Siege-ben. Két játékos is "ace-elt" egy körön belül, és ezt az eredményjelző is megerősítette.

Egy 5v5 alapú FPS játékban alapból nehéz megoldani, hogy mind az öt ellenfelet valaki egymaga likvidálja. Nagyon ritka az ilyen, még a legjobbakkal is csak néha fordul elő. Persze itt közel azonos tudású csapatokról van szó, máskülönben könnyedén lehet leszedni a gyengébb kvalitású játékosokat. Mindenesetre az új módban, mely már sajnos nem elérhető az Rainbow Six: Siegeben, mindenki egy D-50-et, ismertebb nevén egy Desert Eagle-t kapott, hogy kipróbálhassa az átdolgozott Oregont. Méghozzá nem is akármilyet, hiszen a pisztolyokat az Extravagance skin borította. Az arany bevonat 12500 Renown vagy 360 R6 Creditért beszerezhető volt, de csak a Golden Gun limitált ideig elérhető eseménye alatt. Az új árkád lövöldében egyetlen golyó volt egy tárban, és egyetlen golyóval végezni lehetett az ellenféllel. Könnyebb volt leszedni valakit, de pontosabban kellett célozni.

Most felkerült a Redditre egy videó, melyben a játékos sorra likvidálta az ellenfeleit, és miután 4 killt már összehozott, csak egy Ash maradt vele szemben. Mint kiderült ő is leszedett négy embert, így a párbajuk döntött az első kör sorsáról. Első találkozásuk alkalmával még mind a ketten hibáztak, majd egy rövid hajsza után farkasszemet nézhettek egymással. Ekkor minden gyorsan történt, ráadásul egyik sem tévesztett. Az utolsó lövéseknél az animáció azonban csalóka volt, hiszen úgy tűnt a feltöltő jön ki a csatából vesztesként, de a kiírás nem csalt, a védőké lett a pont. A scoreboard pedig azt is elárulta, hogy mindketten megölték egymást a végén, így összejött az 5-5 kill, vagyis a dupla Ace egy kör alatt.

Have you ever seen two people ace at the same time? from r/Rainbow6

Ha esetleg nem játszaná le itt a videót, akkor kattints a címére. Ti láttatok már valaha ilyet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!