Hirdetés

K&H MNEB LoL 8. meccsnap összefoglaló: újabb nagy skalpot szerzett az AGW, domináltak a Shacók

Bläckii először villantotta meg Katarinát, elszaporodtak a Shacók a dzsungelben.

Hirdetés

Megkezdődött a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends csoportköreinek második félideje, a csapatok még egyszer egymásnak feszültek az alapszakaszban. Minden egyes vereség komoly pozícióvesztést eredményez innentől, ezért maximális erőbedobással érkeztek meg hazánk legjobbjai a Szurdokba. Ez történt a 8. fordulóban!

Wonder Stag vs Team Horizon Reapers

Tiltások: Thresh, Camille, Senna, Jarvan IV, LeBlanc, Ryze, Miss Fortune, Ekko, Pantheon, Ezreal

Shaco jungle-t hozott Sanyadau, Meight Settel lement Hextasy mellé, miközben Matebuff Tristanával indult el midre. Különös összeállítást hozott a WSE, de az első gyilkosságra nem kellett sokáig várni. Meight megindult és egy max range-es Haymakerrel levadászta Regosternt. Hiponixnak gyorsan leesett, hogy szenvednek csapattársai, meg is érkezett botra, de Sanyadau sem maradt le tőle sokkal. Két gyilkosság landolt a Szarvasoknál, kényelmesen várhatták az early game további részét. Regostern a két halál ellenére nem gondolta úgy, hogy összedőlt a ház, szépen begyűjtött egy duplát, ezzel visszahozta a hátrányát Meighthez képest. Az első csapatharc nagyon elhúzódott, de összességében 3-3-ért cseréltek egymással a felek. Sanyadau AP Shacója nagyon érezte a ritmust, mindig jókor volt jó helyen, oda is került a zsebébe 4 kill 12 perc alatt. 

16. percben simán dive-olt 3 embert a WSE, el is hozták mind a 3 elérhető gyilkosságot. 6000 arany feletti különbség alakult ki az idézők között, de a THR bízhatott még a late game Apheliosban és Cassiopeiában. Szerencsétlenségükre nem adott nekik valódi esélyt Meight és Sanya, de Hiponix vezetésével egy 2-2-s harcot így is kipréseltek magukból a Kaszások, hiába a hatalmas hátrány. Újabb 5v5, ismét 2-2-es csere. Ezek a harcok a THR-nek kedveztek, azonban az objective-ekre egyáltalán nem volt esélyük. A 25. perc végén megszerezte a Baront a WSE, majd gyorsan eltakarították az ellenállást és bedöntötték az ellenfél Nexusát.

Győztes: WSE

Team Plague vs Royal Gamers

Tiltások: Shen, Lee Sin, Kayn, Senna, Rek'sai, Ornn, Xerath, Ziggs, Draven, Aphelios

Agresszív farmolással indult a mérkőzés, de az első 5 percben nem történt semmilyen komolyabb akció. Paresz 5-ös szinten döntött úgy, hogy lenéz botra, egyből el is hozott két killt a Plague. A lane swap után topon csapott le újra Olaf, mihaibaros könnyedén szerezte meg második gyilkosságát. Olaffal egyszerűen nem tudott mit kezdeni a Royal Gamers. Nem volt elég ward a pályán, ezért nyugodtan gankelhette az ösvényeket a viking harcos. Becse kétszer is 1v1 szituációba keveredett Paresszel, de hiába Darius hatalmas sebzése, Olafot ez nem érdekelte. A 16. percben fordultak az erőviszonyok, legalábbis egy csapatharc elejéig. Az aranykülönbség ennek ellenére 5000 arany fölé kúszott, nem veszélyeztette senki és semmi azt, hogy a Plague befejezze a meccset a 25. perc előtt. 

Egyetlen rövid pillanatra látta csak meg az alagút végén a fényt az RG, szépen kapták el mihaibarost és gellert, de utána nem figyeltek eléggé. Négy kill landult sk1nzoréknál, 12-5 volt a killek aránya a 20. percben. Rá is mozdultak a 21. percben egyből a Baronra, későn tudatosult csak Soráékban, hogy oda kéne nézni. Cho'gath leharapta a lila monstrum fejét, tovább nőtt a TP előnye. Frost második halála után a Cloud Soul is megadta magát a plague-eseknek, egyszerűen nem volt érdemi lehetősége a fordításra a Royal Gamersnek. Frost minden bokorban talált egy sk1nzort, aki 0,1 másodperc alatt letörölte őt a Szurdokból. 29 percig húzta a RG, de egy-két momentumon kívül gyakorlatilag végig a vereség elodázásáért küzdöttek, nem a győzelemért.

Győztes: Team Plague

A 8. forduló utolsó két mérkőzésének összefoglalóját a következő oldalon olvashatjátok!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Robert 12 napja
  jo lett
  0 0 Válasz
 • Daito 12 napja
  tetszettek a videok
  0 0 Válasz
 • dMk 12 napja
  oss
  0 0 Válasz
 • Io05 11 napja
  okejo
  0 0 Válasz
 • persistentsmog 31 perce
  .
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?