Hirdetés

Jött a duplázás a K&H MNEB PUBG zárt fordulójában, pizza helyett ismét csirkevacsora

A változatos étrend bizony nagyon fontos, a csirke pedig kifejezetten egészséges étel! K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG összefoglaló.

Hirdetés

A második K&H MNEB PUBG szezon elérkezett az alapszakasz egyharmadához, a mai napon a negyedik fordulót kezdtük meg és bizony összesen már 29 csapat szállt harcba a főnyereményért az eddigi fordulók során. De izgalmakból most sem volt hiány az aktuális 16-os meccsein, nézzük is meg, hogy mi történt a mai összecsapásokon.

Első mérkőzés - Erangel

A casterek és nézők ezúttal is jó kis Military szűkülésre számítottak, az első gyilkosság hamarabb jött, mint az a szűkülés. Az első knockot Robobence szenvedte el, életét viszont csapattársa, Janiii vesztette el először, mindkettejüket Strongerke a FAUXP!NK-ből tette el láb alól. Az első komolyabb, csapatszintű összecsapást a Funny Force és a Tirpak5 között figyelhettük meg, a két squad elég sokáig gyepálta egymást, az erőviszonyok többször is fordultak náluk, de végül a Funny Force alul maradt, így ők búcsúztak először a mérkőzéstől. A harmadik kör fázisban az iTHR nagyon bátran még a biztonságos körön kívül tartózkodott, a nyugati hídon pedig kellemetlen kis csapdát tartogatott nekik EZMEGAZ. Ugyanakkor ez a meglepetés neki is kellemetlen lett, mert bár elhozott egy fraget, ő is otthagyta a fogát, a többi Grim Ravens játékos pedig nem erőltette tovább a harcot az iTHR-rel.

A mérkőzés közepére kiderült, hogy a negyedik zárt forduló idejére végre sikeresen összejött az a nagyon várt Military szűkülés, bár nem magára a bázisra, sokkal inkább csak a szigetére szűkült, ezáltal a végjáték a dombok, fák, kövek fedezékében zajlott. Ebben a szorult szituációban végül a top 3-ban a Budapest Five, a Pizza Monkey és az OwlNation játékosai találkoztak egymással. A BP5 négy játékossal, utóbbi két csapat pedig három-három játékossal vágott neki a meccs utolsó perceinek. Mivel három csapat maradt, így az ominózus third party helyzet állt fent, amikor is annak a csapatnak van a legnagyobb esélye a győzelemre, aki a legkésőbb csatlakozik be a harcba. Ebben az esetben a Pizza Monkey és az OwlNation akadtak össze, a BP5 pedig third partyból elhozta a meccset.

Második mérkőzés - Miramar

A második mérkőzésen az első kiiktatások a FAUXP!NK nevéhez fűződnek, a Dynamit csapatából rebullaat és Aleht küldték vissza idejekorán a menübe. Aki aggódott volna érte, ezen a mérkőzésen sem maradtunk gázolás nélkül, az OwlNationnél Thisaster ütötte el csapattársát, JryRollst, aki ugyanabban a másodpercben bele is halt sérüléseibe.

Miramar egyébként a szokásos sniper párbajokat hozta el a nézők számára, a csapatok egészen a negyedik körfázisig tartották a tisztes távolságot egymástól, és többnyire távolról piszkálták egymást. A Budapest Five azonban megtörte ezt a szokást a Quarantine-nal szemben, és bizony a BP5 húzta a rövidebbet egy igen kaotikus harc során. Nem múlott egyébként sokon.

A meccs győzelemért a Quarantine, a Team Strigula, a Genesis Gaming és a Grim Ravens szállt harcba, és bizony a négy csapatból álló párbaj igen hamar véget ért, a Genesis Gaming komoly fölénnyel húzta be a csirkevacsorát.

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • TadeusBone 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • xXG3ryXx 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Darazs98 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • Areoten 1 hónapja
  GG, különösen jó volt ez a 4. forduló
  0 0 Válasz
 • Mentiel 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?