K&H MNEB R6S - A harmadik hét csapata: Az Ace és a hidegvér döntött

K&H MNEB R6S - A harmadik hét csapata: Az Ace és a hidegvér döntött

A két nagy végül könnyedén nyert, a másik két párharc viszont sokkal szorosabb volt, és mindkétszer remek comebacket produkált a hátrányban lévő csapat.

Bár a WiLD és a Salamander könnyedén eldöntötte a három pont sorsát, az Illés Akadémia Spirit három körös hátrányból állt fel a Volgare ellen, míg a LvL Up szintén kicsikarta a döntetlent a Team Plague-gel szemben. Nem volt egyszerű dönteni a harmadik héten, hogy kik alkossák a hét legjobbjait, végül megszületett az álomcsapat, de némi pluszt is hozzátettünk.

A harmadik hét csapatának tagjai: Herkii (WiLD), Strike (Salamander), Flucky (LVL UP), Sukar (Volgare), TR1FT (Plague)

  • Herkii 14/2/5
  • W1ioza 11/0/3
  • Flucky 10/4/8
  • Sukar 11/3/9
  • TR1FT 12/5/9

Herkii beállította a K&H MNEB S2 R6S eddigi legtöbb killjét egy meccsen, melyet az első fordulóban csapattársa, Markijesus hozott össze. Szám szerint 14-et szerzett. Ezen felül viszont jó néhány körben ő volt az, aki az utolsók között maradt életben és emberhátrányos helyzetekben darálta le ellenfeleit és hozott pontot a vadaknak.

Bár a Salamander meccsén Strike például 4K-t is lőtt, W1oza mégis egy fokkal jobbnak bizonyult nála. 11 killje mellett csak háromszor halt, így hozott egy 3.67-es K/D mutatót, ráadásul 4 nyitó fragje is volt. Emellett ő végzett az abszolút legjobb ratinggel: 1.75.

A LvL Up nagyot harcolt, és FaRBa megint vezéregyéniség volt, viszont felnőttek a feladathoz a többiek is. Flucky pedig szintén pazarul játszott. 10 killje mellé a körök legnagyobb százalékát túlélte, a KOST (Kill, Objective, Survive, Trade) mutatója - 75% - alapján is ő játszott a leghasznosabban, de ő lőtte meg a 12. körben is az ikszet érő duplát a meccs végén.

Sukarnak kicsit hullámzó a teljesítménye, de az biztos, hogy képes pazar megmozdulásokra. Legtöbb mutatóban elmarad a társaiétól, 11 killje, valamint a 9. körben a nevéhez fűződő Ace miatt mégis kimagaslott a mezőnyből.

TR1FT az elmúlt hetek során egyre javuló teljesítményt villantott. Mostanra a legjobb ratinget kapta a mérkőzésen, és emellett 12-szer likvidálta az ellenfél operátorait. Minden körben legalább egy embert leszedett, és a körök 58%-át túl is élte.

A végére pedig nem szabad elmenni az Illés Spirit Akadémia küzdeni akarása mellett sem. Nehéz lett volna őket kihagyni, mint ahogy kiemelni is nehéz lenne közülük bárkit is. Többen is kiválóan játszottak, azonban ChiBy mégis rá tudott tenni erre egy lapáttal. 11 killt szerzett, 3 nyitó fragje volt, R3BZA mellett ő élte túl legtöbbször az összecsapásokat, és az egyik legfontosabb - KOST% - mutatóban 83%-os arányt ért el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!