5. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

5. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság ötödik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

Egy percre sem pihennek Magyarország legjobb e-sportolói. Következik a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság ötödik hete, ami rengeteg izgalmas összecsapással, kiélezett küzdelemmel és az eddigi tapasztalatok alapján, számos meglepetéssel szolgál majd. Ebben a gyűjtőcikkben megtalálsz minden információt a következő napok eseményeiről!

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 5. hét

Parázs meccsekből ezúttal sem lesz hiány, elég csak végignézni a Grim Ravens menetrendjén. A Hollóknak először a közvetlen riválisuk ellen kéne megkaparintani az értékes wint, majd másnap jöhet is a WSE elleni rangadó. Nem lesz egyszerű dolga az Illés Spiritnek, ha szeretné folytatni remek sorozatát, mivel az Afterglow bebizonyította már több alkalommal is, hogy a pick/ban fázisban képesek eldönteni a győzelem sorsát.

Wonder Stag Esports vs Afteglow - Match of the Week

Hiába a Grim Ravens rangadói, a hét meccse nem lehet más, mint Túróstészta és Sanyadau összecsapása, avagy a WSE vs AGW. A Szarvasok elképesztő formában játszanak már hetek óta, de ha van egy csapat a mezőnyben, aki váratlan húzásaival képes lehet meglepni őket, az mindenképp az Afterglow. Legutóbbi találkozásuk 28 percig tartott, ami nem adja át a valódi stompot, amit bemutattak Matebuffék. 0-14-be pakolták Cryteket és Libraczot, de topon és jungle-ben is óriási különbségek alakultak ki a felek között. Egyedül Erik tartotta magát Meight Ireliája ellen, amire most is építkezhet a papíron esélytelenebb gárda.

A patch még mindig a 10.4-es, de a furcsa pickek szinte garantáltak. 

Nézzétek az élő közvetítést, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB CS:GO 5. hét

Véget ért a kóstolgatás időszaka, most már nagyjából tisztában lehetünk az erőviszonyokkal, ami természetesen borulhat, ha nem várt performansszal állnak elő a csapatok. Ilyen volt előző héten a Békéscsabai E-sport Egyesület. Ám ezúttal a WiLD-dal kell szembenézniük és vélhetően a vadak felkészültebben fognak érkezni, mint a Genesis, így nem hinnénk, ezúttal túl nagy csoda történne. A KmK és a LvLUp ismét egy mix vs. csapat küzdelem lesz. Az egyik oldalon tapasztalt veteránok, míg a másikon fiatal tehetségek, akik csapatként igyekeznek együttműködni. Nehéz megjósolni a végkimenetelt, a KmK egy meccs lemaradásban van, de már láttuk tőlük igen rosszul és jó teljesítményt is. A nap utolsó mérkőzését illetően nem számíthatunk túl nagy meglepetésekre. Nem hinnénk, hogy a GIWU lesz az csapat, amelyik megálljt parancsolhat a Salamandernek.

Genesis Gaming vs Budapest Five - Match of the Week

Jól indul az ötödik forduló, hiszen a Genesis és a Budapest Five ütközete tartogathatja papíron a legtöbb izgalmat. Bár a Genesis legutóbb alul teljesített, a játékos állományukat tekintve még így jobbnak tekinthető, mint a Budapest Five ötöse. De mind láttuk, hogy az egyéni skill nem minden, sőt, egy valódi csapat képes megverni még a legnagyobb neveket is. Ha a Budapest Five higgadtan, saját játékát jól adaptálva tudja játszani, akkor verhető a Genesis mix csapata. Persze, könnyen lehet, hogy Gabessonék az előző vereség után úgy felszívják magukat, hogy esélyt sem adnak a budapestieknek.

Minden csütörtökön 19 órától kiderül, szóval tartsatok velünk továbbra is, nézzétek az Esport1.hu oldalon belül a közvetítést és az összegyűjtött pontjaitokat váltsátok be a Piacunkon!

K&H MNEB PUBG 5. hét

Még el sem kezdődött az ötödik heti zárt fordulója a K&H MNEB PUBG kupasorozatának, de máris van egy meglepetésünk. Az összesített tabella éllovasa, a Grim Ravens ezúttal nem jutott be a nyílt selejtezőkön, ez pedig nem jelent mást, minthogy a Pizza Monkey, a Budapest Five, a Genesis Gaming és az iTHR közül bárki átveheti a vezetést, amennyiben jól sikerül nekik a forduló. Így áll jelenleg a K&H MNEB PUBG top 10-es listája.

Azonban nem a Grim Ravens az egyetlen, aki nem lesz ott a következő körben a top 10-ből, a Team Strigula, a Volgare és a Duranda sem lőtt össze magának ezúttal egy spotot, ellenben bemutatkozik a Szia Uram és a Four King csapata. 

A negyedik zárt forduló az eddigi legfordulatosabb harcokat hozta el nekünk kiélezett végjátékokkal, remélhetőleg az ötödik körben sem fogunk csalódni. Egy dolog biztos, az élmezőny most átrendeződik, a kérdés már csak az, hogy ki fogja átvenni a vezetést. Az időpont és a menetrend a szokásos, április 3-án 18:30-kor a K&H MNEB PUBG földi személyzete előkészíti a PUBG Airlines járatát, 19:00-kor pedig fel is szállnak a játékosok.

Az adást az Esport1TV csatornán lehet majd követni, de ne feledd, ha az Esport1.hu felületén nézed bejelentkezve, akkor minden nézéssel töltött percért egy E1 pontot kapsz.

K&H MNEB R6S 5. hét

Micsoda fordulatos, izgalmas és meglepetésekkel teli fordulón van túl a K&H MNEB R6S mezőnye. A Team Plague és a Salamander mondhatni nagyobb gond nélkül nyerni tudott, a fejetlenség igazi nyertese viszont a Volgare és az Illés Akadémia Spirit. Előbbi a címvédőt gyűrte le az utolsó pillanatokban, méghozzá úgy, hogy előbb feljöttek 6:5-re, majd egyenlítettek és végül megfordítva az állást három pontnak örülhettek a WiLD ellen. Az IAS ezzel szemben pokoli összeszedett és céltudatos módon verte meg 7:3-ra a még mindig önmagát kereső Budapest Five ötösét. Ezzel a Salamander egymaga vezeti a tabellát.

A következő fordulóban az alábbi mérkőzéseket rendezik:

A nyitómérkőzésen mind a két csapatnak lesz mit bőven javítania. A Budapest Five a remek kezdés után két nagy pofonba szaladt bele, de ha az élmezőnybe akarnak tartozni, akkor itt az idő elkezdeniük kimászni a gödörből. A Nevermore Gaming szintén nehéz helyzetben, bár a bajnokságból még sok van hátra, a rájátszást érő helyek valamelyikéhez lassan el kell kezdeniük győzelmeket aratni.

A LvL Up első diadala még várat magára, és erre a legjobb lehetőségük a mostani fordulóban adódik. Az Illés Akadémia Spirit könnyű falatnak bizonyulhat, bár az elmúlt meccseken egyre jobban játszottak és egy nagy skalp után belekóstoltak a sikerbe, így aligha fogják könnyed adni magukat. Bár előzetesen és az eddig látottak alapján az ő győzelmük borítékolható, de ebben a bajnokságban már semmit sem lehet biztosra venni.

A WiLD a nem tervezett veresége után a harmadik helyre felzárkózó és sikeréhes Team Plague-et kapta ellenfeléül. Ha csak egy kósza megingás volt a múlt hétvége a vadak részéről, akkor valószínűleg jön a 3 pont, ha viszont nem sikerül rendezniük a sorokat, akkor az egyre magabiztosabb Plague elsöpörheti őket. Egy biztos, ez a meccs jelenleg három esélyesnek tűnik.

A Volgare bármennyire is végrehajtotta a lehetetlent az előző játéknapon, most ennek a duplájára lesz szükség, ha meg akarják szorongatni az első számú bajnokesélyest. A Salamander ugyan egyszer bukott már pontot, ezen kívül viszont három meccsen mindössze csak két kört tudtak ellenük hozni. Már egy döntetlen közeli helyzet is óriási szenzáció lenne, de a Volgare-tól ez nem is lenne újdonság.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!