Felforgatja a játékot, nomeg a közösséget az új tesztszerver patch

Öt operátor kapott főszerepet a listán, Buck, Jäger és Mozzie ráadásul alaposan meg is változott.

Erre való a teszt szerver, mert az ilyesfajta módosításokat, mint a lentebb látottak, bizony érdemes körültekintően kipróbálni. A fejlesztők időről-időre igyekeznek úgy belenyúlni a játékba, hogy az meg is változzon, meg ne is. A frissítés mindig jól jön, bár előfordulhat, hogy ilyenkor túlzásba esnek az ötletek megvalósításával. Most például sokat használt operátorokhoz nyúltak, és a közösségnek egy része bizony nem örömében ugrott fel a székéből.

BUCK

  • Frag gránát helyett Claymore-t kapott
  • Skeleton Key: most már 5+1 töltény van egy tárban, és összesen 25+1 van nála

CAVEIRA

  • Kapott egy Razor Holographic Sight opciót az M12-höz

JAGER

  • A teszt szerveren 2-speed/2-armoros operátor vált belőle, ezt a visszajelzések alapján módosította a Ubisoft

MOZZIE

  • Elvették tőle a Super Shorty másodlagos fegyvert

YING

  • Candela száma: 3 -> 4
  • Claymore helyett Smoke gránátot kap
  • T-95 LSW sebzése nőtt: 43 -> 46

TCSG12 (Kaid, Goyo)

  • Kapott egy plusz tárat
  • Sebzése csökkent: 84 -> 55

A leírtak alapján nem igazán maradtak közömbösek a játékosok. Jó néhány, a K&H MNEB-en érintett csapatból is megosztották a véleményüket patchről:

"Remélem csak április elsejei poén az összes." Sukar (Volgare)

"Vicc:D Idáig szerintem egyikkel sem volt gond, most meg hirtelen a jóképességű fejlesztőknek bekattant valami a karantén alatt-_-" Flucky (Necrotic)

"Nézzük a jó oldalát, az én szemszögemből jó oldala a Jäger nerf-nek, hogy több lövést bír majd az operátor, a TCSG shotgun nerf-nek szintén örülök, mivel túl jó volt azzal a 84-s sebzésével, igaz az 55 még szintén jó. A Mozzie super shorty elvételével viszont valahogyan nem tudok egyetérteni, már csak azért sem, mert azzal az operátorral jött be a játékba a super shorty. Illetve a Buck nerf az eszméletlen nagy butaság, a gránát elvétele azt fogja eredményezni hogy, a támadók még kevesebb gadget-et fognak tudni kiszedni. A Ying buff-ról csak annyit, hogy szerintem sokat fog változni az operátor és talán többet is pickelik majd a competetív meccseken." - FR4G CH (Team Plague)

"Buck érthetetlen és szerintem fölösleges változtatás. Jäger érthető és szerintem nem sokat fog rajta változtatni. Ying buff azért jött hogy bekerüljön a metába, bár szerintem így sem lesz helye. Mozzie shotgun elvétel teljesen érthetetlen számomra, bár egy nagyon erős operátor volt összességében. TCSG nerf pedig teljesen érthető olyan szinten meta volt, hogy kellett vele csinálni valamit." - Rico (Illés Spirit Akadémia)

"Buck-tól, hogy elvették a frag gránátot nevetséges. Ying buff meg azért nevetséges, mert majdnem ilyen állapotból nerfelték le.... " - Bone DaDDy (WiLD)

"Buck változtatásról inkább nem is mondok semmit. Azon kívül a nerfek a megfelelő operátorokat érték, de a legrosszabb módon. Jägert nem a 3 speed teszi erőssé, ahogy a Mozzie+Mute(+néha Vigil) kombó sem a shotgunok miatt volt rémálom , és a 3 Goyo shield az 3 Goyo shield marad, még ha Vectorral is hozzák. Most 2-vel kevesebb gránáttal kell kiégetni 6 ads charge-ot, 5 wamai-t, kirobbantani 3 goyo shieldet és kiszedni 2 evil eyet. Esetleg még bedobhatunk a mixbe egy smoke shieldet is." - DogeFather (Salamander)

Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Tetszik neked a patch?

  • 13 %
  • 8 %
  • 79 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.