Április 3-án VALORANT versennyel térhet vissza a Twitch Rivals sorozat

A híresztelések alapján a Riot Games egy előre felvett tornával oldja fel a játékot érintő embargót. 

Előző hétvégén zajlott a VALORANT "titkos" alfa tesztje, amire a Riot Games FPS profikat és híres Streamereket hívott meg. A szerencsés kiválasztottaknak volt lehetőségük felvételeket is készíteni, és annak ellenére, hogy a tartalom április 3-ig embargó alatt van, egy cseh YouTubertől mégis kiszivárgott közel 7 percnyi anyag a játék menüjéről és a gyakorlómódról. Ha lemaradtatok volna a videóról, fussátok át az alábbi cikkünket!

A holnapi nap egyébként nem csak az embargó vége miatt érdekes, hanem amiatt is, hogy a híresztelések alapján a Riot Games egy VALORANT Twitch Rivals eseményt fog leadni, aminek a mérkőzéseit a teszthétvége alatt vették fel. Az információ ezúttal is a "hivatásos leakernek" számító Slashernek köszönhető, szóval érdemes komolyan venni, mert olyan jó és megbízható forrásai vannak, hogy nem szokott tévedni. 

Érdekesség, hogy a verseny ugyan előre felvett, a Riot megadja a módját és hivatalos kommentátorokat is szerződtetett, hogy a nézők tényleg egy Twitch Rivalson érezzék magukat. A versenyt azért is érdemes nézni, mert a casual streamerek mellett olyan jelenlegi és ex FPS profik is játszottak, mint shroud, dizzy, iddqd, vagy Nadeshot, továbbá a Twitch drop rendszernek köszönhetően akár béta kulcsot is szerezhettek majd. Hivatalos kezdési időpont még nincs, viszont a közvetítés előreláthatólag a tengerentúlra lesz pozicionálva. Ha pontos információnk lesz, értesítünk titeket, ezért figyeljétek az Esport1 oldalát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.