Hirdetés

Továbbra is veretlen a Salamander, de az Illés Akadémia Spirit is szárnyal

A K&H MNEB R6S ligájának ötödik fordulójáról olvashatjátok összefoglalónkat, ha esetleg lemaradtatok volna a parázs meccsekről.

Hirdetés

Remek meccsek láttunk az eddigi négy meccsnap alatt a K&H MNEB R6S ligájában. Az eddigi fordulók után már azt is megnéztük, hogy ki vagy kik voltak a legjobbak, ám a nagyja hátra van. Felénél sem tartunk a ligának, amit eddig a Salamander csapata veretlenül vezet. Vajon ez megváltozott a mai, ötödik forduló után?

Nevermore Gaming 3:7 Budapest Five (Villa)

Operator tiltások

  • Nevermore: Blackbeard, Mira
  • BP5: Thermite, Echo

Villan feszült egymásnak az a két csapat, akik egyaránt 3-7-es vereséget szenvedtek múlthéten. Itt volt a remek alkalom, hogy bizonyítsanak és növeljék pontjaik számát. Hufky próbált kerülni a borospincéből az első körben, ám nagyon hamar elesett. Több, mint másfél perc volt még a körből és a BP5 emberhátrányban volt, amit ki is használt a Nevermore.

Centerhalf triplájának köszönhetően azonnal kiegyenlített a BP5, sőt, lendületüket is meg tudták tartani és zsinórban húzták be a köröket. 5-1-es védőoldalt zárt a BP5, ami Villan mondhatni általános. A Nevermorenak támadóként meg voltak a köreik, ám a végső párharcokat rendre a BP5 nyerte.

A K&H MNEB R6S ligájának eddigi fordulóiban, nem tudott nyerni az a csapat, aki védekezőként kezdett a Villan. A BP5-nak most minden esélye megvolt erre. AD9M óriási 1v2-t hozott a második félidő első körében, elodázta ezzel a Budapest Five meccsponthoz jutását, ám nem sokkal. Oda-vissza pattogtak a fragek és végül behúzta a nyolcadik kört a BP5, ami után még tudott szépíteni a Nevermore, a kiegyenlítéshez ez kevés volt. AD9M ugyan az utolsó körben is megnyert egy 1v2 helyzetet, ideje már nem volt hogy felszedje a defusert.

Illés Akadémia Spirit 7:3 LvLUP Esport (Kafe Dostoyevsky)

Operátor tiltások

  • IAS: Thatcher, Pulse
  • LvLUP: Capitao, Echo

Az LvLUP eddig még nem tudott győzelmet szerezni, egyetlen pontjukat a Team Plague elleni döntetlen után kapták. Az ISA is csak egy meccset zárt sikerrel, de ha múlthéten meg tudták lepni a BP5 csapatát, akkor az LvLUP játékosainak is volt félnivalója.

Hibátlan körrel kezdte a Spirit a meccset. Casanova hasonló sikerre vezette csapatát második nekifutásra is, de aztán bégre az LvLUP is megérkezett a pályára. A második két kör már az LvLUP oldalán landolt, ezzel pedig gyakorlatilag már teljesítették is a kötelezőt, Kafe támadó oldaláról.

4-2-es félidőt zárt az ISA, itt még bármi benne volt a meccsben. Kafen nem nehéz ledolgozni a két körös hátrányt, főleg nem védekezőként.  Ez most nem jött össze az LvLUP-nak, tudtak ugyan szípteni, de az első győzelmüket ezúttal sem tudták megszerezni. Az ISA magabiztos támadásokkal, 7-3-as végeredménnyel zárta le a meccset.

WiLD MultiGaming 7:3 Team Plague (Theme Park)

Operátor tiltások

  • WiLD: Capitao, Echo
  • Plague: Thatcher, Echo

Kettő, viszonylag egyoldalú, de mégis izgalmas meccs után elérkeztünk a nap talán legjobban várt összecsapásához. Az eddigi meccsnapok alapján a WiLD a Salamander egyetlen kihívója, de még ők is bele tudnak szaladni vereségekbe, ahogy azt láttuk is múlthéten.

A Volgare eredményesebb volt a vadaknál és ez lebegett célként a Plague játékosok szemei előtt is. Az operátor bannok nem igazán hoztak meglepetést, a pálya már annál inkább. Egy kezem meg tudom számolni, hányszor került elő a K&H MNEB során a Theme Park. Mindkét csapat azt nyilatkozta, hogy gyakoroltak a pályára. Ennek rendje és módja szerint, egyik csapat sem tudott elhúzni a másik mellett az első hat kör alatt.

3-3-as részeredménnyel érkeztünk a WiLD és a Plague összecsapásának második feléhez, ami már sokkal egyoldalúbb játékot mutatott. Popet magához tért védekezőként futószalagon gyártotta a dupla killeket, de még egy megnyert 1v4 helyzettel is hozzájárult ahhoz, hogy csapat zsinórban négy kört nyerjen. Ezzel a WiLD győzelmével ért véget a nap harmadik mérkőzése, harmadjára is 7-3-as végeredménnyel.

Salamander 7:0 Volgare (Theme Park)

Operátor tiltások

  • Salamander: Hibana, Mira
  • Volgare: Thatcher, Wamai

Ahogy Dogefather is kiemelte a meccs előtt, a Volgare hatalmas meglepetést okozott múlthéten.  Elhappolták a győzelmet a WiLD orra elől és bebizonyították, hogy nem szabad lebecsülni őket. A CL-ben is játszó Salamander viszont koránt sem kell félteni, eddig négy meccsből hármat megnyertek, a negyediket pedig döntetlenre játszották a K&H MNEB második szezonjában.

A Sala szurkolói most sem csalódtak, őrületes tempóban szállították a nyertes köröket. Hiába a Volgare nyitó fragek, hiába a hármas emberelőny, a Salamandernek mindenre volt válasza. Rep és Hedsut is kiemelkedően jól játszott, aminek először egy 6-0-ás félidőt köszönhettek, aztán 7-0-ás győzelmet és újabb 3 pontot a K&H MNEB R6s ligájában.

A K&H MNEB Rainbow Six: Siege ligája jövőhét szombaton, április 11-én folytatódik! Addig is ne feledjétek, hogy egész héten várunk benneteket CS:GO, LoL, Hearthstone, PUBG és R6S meccsekkel, amiket ha az Esport1.hu-n keresztül néztek, akkor értékes pontokat gyűjthettek, amiket aztán a folyamatosan frissülő Piacon tudtok beváltani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?