Újra van magyar LEC, szárnyal a Salamander és Michelisz az utódját keresi

Újra van magyar LEC, szárnyal a Salamander és Michelisz az utódját keresi

Ezek voltak a hét legizgalmasabb történései az e-sport világából. 

A világ ugyan koronavírus pánikban van és a klasszikus sportok ugyan megszűntek létezni, az e-sportok viszont szárnyalnak és nem csak hazai, de nemzetközi szinten is sikereket értünk el több játékban is. Nézzük is meg a hét legfontosabb e-sport híreit!

Az Esport1.hu kizárólagos hazai LEC közvetítő partner lett

A legnagyobb európai League of Legends bajnokság újra elérhető lesz magyar nyelven és a tavaszi szezon rájátszását már velünk együtt izgulhatjátok végig.

Nemzetközi vizeken szárnyal a Salamander CS:GO

A hazai K&H MNEB bajnokság után a Salamander CS:GO csapata ugyan alul maradt német ellenfelével szemben az ESEA Advanced legutóbbi szezonjában, a srácok őrületeset játszottak és bebiztosították helyüket az MDL Relegation ligában.

Michelisz Norbert az utódját keresi

Michelisz Norbert és a Hungaroring egy új szimulátor versenysorozatot indít, melynek első helyezettje egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőséget kap az M1RA-csapatban egy magyar vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban.

Külföldre tekintget a Salamander R6S csapat is

A Salamander nem csak CS:GO-ban, de Rainbow 6 Siege-ben is szárnyal, ugyanis a srácok nem csak a K&H MNEB-en indulnak el, de a Challenger League 11-ik szezonjában is.

Exkluzív küldetésekkel vár az Esport1 Közösség

A hétvége folyamán több hazai és nemzetközi e-sport versenyt hozunk el nektek, melyekhez különleges küldetések is társulnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!