Akár már most is megnézhetjük Midas saját felvezető videóját

Akár már most is megnézhetjük Midas saját felvezető videóját

A Battle Pass tier 100-as karakterének küldetései két hét múlva érkeznek, a leakereknek köszönhetően azonban már is megnézhetjük az ő rövid videóját, és talán a háttértörténet is itt folytatódhat.

A Chapter 2 - Season 2 során az Epic Games bevezetett egy érdekes és látványos újítást, a Battle Pass karakterek, vagyis jelen szezonban ügynökök kaptak egy saját szobát, és mindegyikük rendelkezik egy egyedi animációs videóval is.

Most úgy fest, hogy az adatbányászok két héttel hamarabb megtalálták a tier 100-as karakter, Midas felvezető videóját, ami helyenként bizony igen érdekes dolgokat tartalmaz.

A videó sajnos még elég kezdetleges fázisban van, itt-ott beakad, illetve a textúrák sincsenek teljesen összerakva, a lényeget azonban átadja. Úgy tűnik, hogy Midas imádja gyűjteni ellenfelei maszkjait, de nem ez az egyetlen érdekesség. A videó legelején láthatunk egy helyiséget, ami az eddigi információk szerint a Doomsday Device helye lesz.

Arról továbbra sincs pontosabb információ, hogy mit is fog csinálni a Doomsday Device, ez valószínűleg csak a szezon legvégén derül majd ki. Már ha kiderül persze. A Doomsday Device-ról hosszabban írtunk az alábbi cikkünkben:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megszerezted már Midast?

  • 33 %
  • 21 %
  • 46 %