A WiLD és a Salamander magyar operátorai voltak a jótékonysági kupa igazi hősei

A WiLD és a Salamander magyar operátorai voltak a jótékonysági kupa igazi hősei

A K&H MNEB csapatai taroltak a hétvégi, egynapos jótékonysági kupán, és a döntőben kiosztott nyereményt a finalisták adományként felajánlották.

Nem csak egy játékban rendezték meg a hétvégi, egynapos jótékonysági kupasorozatot, hiszen az ismert FPS mellett, LoL-ban és PUBG-ben is megmérkőzhettek egymással a bátor nevezők.

Rainbow Six: Siegeben szép számmal képviseltették magukat a K&H MNEB csapatai, és mint kiderült jó erőben vannak, hiszen az elődöntőben négy ilyen együttest lehetett látni. A lebonyolítást illetően minden fordulóban bo1-et játszottak egymással az aktuális felek, és a szokásokhoz híven 7 győztes kör után jutott egy csapat tovább, 6:6-nál meg persze hosszabbításra került sor.

A legjobban a magyar bajnokság első két helyezettje szerepelt, miután egészen a fináléig jutottak. Előbb a Salamander biztosította a helyét, ők a Nevermore Gaming ötösét győzték le. Már 5:1-es fölényben is voltak, végül kicsit szorosabb, 7:4 lett a vége. A WiLD a Budapest Five-ot kapta, és itt egy fokkal még nagyobb volt az izgalom, azonban a vadak 7:5-re végül legyűrték riválisukat. Külön érdekessége a meccsnek, hogy április 11-én a WiLD ugyancsak a BP5-tel vív majd egy nagyszerű mérkőzést a K&H MNEB 6. fordulójában.

A finálé előtt aztán a két gárda mielőtt elsütötte volna az első puskát, megegyezett a nyeremény - 100 ezer forint - jótékony célra való felajánlásában. Ezek után egy nagy adag szórakozással megfűszerezve a meccset, lazítottak egy kicsit a játékosok. Kiugráltak a védők, pisztollyal lövöldözgettek, késpárbajra hívták ki egymást, indokolatlanul hátba lőtték a másikat hovatartozástól függetlenül, és mindezek hatására - mindkét pályán - hosszabbításra került sor. Theme Parkon a 15. körben egy Clash versus Montange életre szóló duója döntött az első helyről. Mint kiderült a franciát sokkolta, hogy ez volt az utolsó pontért folyó csata, így dobott egy hátast. A végeredmény után (Coastline: Salamander 8:7 WiLD | Theme Park: Salamander 8:7 WiLD) nyereményt aztán a Mátrix Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel.

Nagyszerű és nemes gesztus a résztvevőktől, és ezzel újfent bebizonyították, hogy a Rainbow Six: Siege magyar alakulatokra bármilyen harc esetén egy emberként lehet számítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!