Egy adatbányász rábukkant a VALORANT béta összes fegyverkinézetére

Egy adatbányász rábukkant a VALORANT béta összes fegyverkinézetére

A Riot Games fejlesztői nem csak fegyverkinézeteket, de skin bundle-öket is beraknak majd a béta tesztbe. 

Egy nap van már csak hátra a VALORANT zárt béta tesztjének indulásáig és a múlt hét pénteki esemény miatt egyre több mindent tudunk meg a játékról. A fejlesztők elmondása alapján komoly anti cheat rendszert, tíz ügynököt, továbbá négy pályát kapunk majd, viszont nem számíthatunk nyílt tesztidőszakra, vagyis a hozzáférést dropoló közvetítéseket mindenféleképpen érdemes lesz nézni, ha be szeretnétek jutni. 

DrLupo és a fejlesztők beszélgetésében egyébként szó esett arról is, hogy a játékban csak kozmetikai cuccokra lehet majd valódi pénzt költeni, loot box rendszer pedig nem lesz. Érdekesség, hogy a karakterek nem kapnak skineket a hitboxok miatt, ezért csak a fegyvereknek adhatunk majd más kinézetet. A skin rendszerrel kapcsolatban nemrég a notorius adatbányász és leaker, FireMonkey derített ki többet. Az információk alapján a Riot Battle Passzal készül, amiben a begyűjtött vagy az ingame shopban megvásárolt Radianite Pontokkal fejleszthetjük a kozmetikai cuccainkat és oldhatunk fel új külsőket. Mindemellett a megvett skinek saját átszínezési lehetőséggel rendelkeznek, így igényünk szerint testreszabhatjuk azokat. Az alábbiakban a játék fájljai között felfedezett bundle-öket, illetve lentebb a béta alatt elérhető fegyver skineket találjátok, vágjunk is bele!

Luxury Bundle

Fantasy Bundle

Iridescence Bundle

Hype Beast Bundle

A négy bundle után térjünk rá a fegyver skinekre, melyeket ha részletesebben szeretnétek megtekinteni, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a galériát. 

Ha nem csak a fegyverek kinézetével, de azok tulajdonságaival és használatával is megismerkednétek, akkor shroud oktatóvideóját ajánlanánk figyelmetekbe, amiben a streamer töviről hegyire végigmegy minden egyes részleten és remek tippeket is ad. Jó tanulást!

Első ránézésre egyébként nektek hogy tetszenek a VALORANT eddig felfedett fegyver skinjei? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!