K&H MNEB CS:GO - Az ötödik hét legjobb csapata - Gabesson és Tigene villogott

Ismert veteránokkal erősítünk az ötödik héten!

Az első hét után Málovics "gabesson" Gábor végre visszatért, mellett pedig Pásztor "Tigene" Norbert is csatlakozott a kiválasztottak közé! Utóbbinak bőven volt ideje villogni, hiszen két meccset is behúztak a KmK-val. Lássuk, hogy kettejük mellett kik fértek még be a Hét Legjobb csapatába!

A WiLD lehengerlő volt, mindösszesen három kört engedtek ellenfelüknek, így nem csoda, hogy elképesztő statisztikákkal zárták a meccset. Huszár "hussaR" Bence, 2.22-es, míg Német "crazyd33R" Gábor 3.33-as K/D-t rakott! Jelen állás szerint a Salamander mögött a második helyen tanyáznak a tabellán!

Ahogy már említettük, múlt héten 6 ponttal zárt a KmK és mindkét győzelmet Infernón szerezték. Tigene a LvL Up Esport ellen volt igazán kiemelkedő, 29 frag mellett, 2.07-es K/D-t és 1.04-es K/R-t csinált. Gejmzilla a Budapest Five-ra rakott nagyokat, 4 entryt és egy clutch helyzetet is megoldott, mindemellett pedig 1.44-es K/D-val végzett.

Úgy tűnik, hogy múlthéten a Budapest Five igazi pofozó zsák volt, ezt bizonyítvány gabesson is 28 fraget szerzett ellenük, amiből egy laza 1.4-es K/D jött ki.

Ha kíváncsi vagy, hogy kik jutottak be az előző hetekben a Hét Csapatába, akkor alább megtalálod őket:

Kövesd ezen a héten is az esport.1hu oldalon belül a közvetítést és minden megnézett percért 1 pontot írunk jóvá neked, amit azonnal el is költhetsz a piacunkon!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Meg vagy elégedve a Hét Legjobb csapatának összeállításával?

  • 85 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 8 %