Cypher kamerájából löveg is lehet, Sage fala pedig a legextrémebb helyekre is letehető

Cypher kamerájából löveg is lehet, Sage fala pedig a legextrémebb helyekre is letehető

A VALORANT closed bétája olyan hibákat fedett fel, amik bizony komolyan megborítják a játék egyensúlyát.

A szerencsés játékosok immáron egy hete pörgethetik a Riot Games új FPS játékát, a VALORANTot. Úgy tűnik, hogy ez az egy hét már elegendő volt a fejlesztőknek arra, hogy néhány hibát ki is javítsanak, hamarosan érkezik egy karbantartás.

Szükség is lesz az ilyen frissítésekre, ugyanis a játékban kifejezetten extrém hibák is találhatóak. Jelenleg egy valódi game breaking bugon, illetve egy különleges kihasználáson pörög a közösség.

Nemrég felfedezték, hogy Cypher kamerája löveggé is alakítható, ha szó szerint odaadunk neki egy fegyvert. Fontos, hogy ez a fegyver csakis is másodlagos stukker lehet, abból viszont az összeset "elfogadja". Miután rádobjuk a fegyvert a kamerára, aktiválva a kameranézetet meg kell nyomnunk a másodlagos fegyver gombját, akkor a kamera felveszi a mordályt, és már lőhetünk is fele minden irányba, amerre csak lát az eszköz. Íme videón, ahogy kipróbáljuk a gyakorló módban:

Természetesen van, aki éles helyzetben is tesztelte:

Ez egy kifejezetten súlyos hiba, ami egyébként komikus is, mi nagyon jókat nevettünk rajta. Remélhetőleg a fejlesztők minél hamarabb javítják, akár már a holnapi leállás előtt is.

De nem Cypher kamerája az egyetlen érdekesség, Sage fala is képes úgy működni, hogy az komoly előnyt adhat. A képlet egyszerű, pickeljetek egy Sage-et, egy Oment, farmoljatok ki egy snipert, és mehet is a vadászat. Egyes esetekben olyan elképesztő szögekből lehet rálátni a pályára, amire az ellenfél sem számítana.

A fejlesztők jelezték, hogy ezen már dolgoznak, hamarosan érkezik rá a javítás.

Szeretnénk kiemelni, hogy a closed béta állapot pontosan arra szolgál, hogy az ilyen hibákat a játékosok megtalálják, a fejlesztők pedig kijavíthassák őket. Minél több ilyen hiba jön elő, a játék annál jobb állapotban lesz a nyári megjelenésekor.

Te milyen érdekes hibákat fedeztél fel eddig a játékban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!