A hét legszebb pillanatai a VALORANT - Hungary közösségből

A hét legszebb pillanatai a VALORANT - Hungary közösségből

Volt itt varázslat a mesterlövészekkel, tökéletes trükközés Jett képességeivel, illetve két nagyszerű rakéta találat Raze-zel.

Második hete zakatol már a Riot Games új FPS játékának, a VALORANTnak a closed bétája, ami azt jelenti, hogy egyre több és több játékos kap hozzáférést a programhoz. A több játékos több elképesztő pillanatot is jelent, hála a technikának pedig ezek örökre fenn is maradhatnak.

Most összeszedtük nektek, hogy melyek voltak a VALORANT - Hungary közösség legszebb pillanatai ezen a héten, hiszen a magyar játékosok is tudnak brutálisakat lőni. Ha téged is érdekel a VALORANT világa, akkor csatlakozz te is, van Facebook csoport és Discord is, hogy minél egyszerűbb legyen a csapattárs keresés és az információ megosztás.

Most pedig jöjjenek a klipek!

Az iTHR Apex játékosa, mrPatman bemutatta, hogy hogyan kell forgatni az Operatort, na meg mire kell figyelni, ha Omen van az ellenfélnél.

Hangy4 Bindon egy elképesztőt mentett, ha még egy fél másodpercig húzta volna az időt az ellenfél, akkor úszott volna a kör.

TheBNC klipje bemutatja, hogy a VALORANT mennyire igényli az alternatív gondolkodás, helyzetkihasználást. Lehet, hogy a játék nagyon hasonlít a CS:GO-ra, de nem CS:GO módjára kell játszani vele.

GotchaGrimmjoW 200 IQ Jett megmozdulása is az előző mondatot támasztja alá.

És nem tudunk mást mondani Matee111 pusztító Raze megmozdulására sem.

Aioween arról tett tanúbizonyságot, hogy a Ghost egy igencsak halálos fegyver.

Damn3dsdraknes egy igazi akciófilmbe illő jelenetet élhetett át, szanaszéjjel lőtték ugyanis azt a dobozt, ami mögött megbujt, és habár eltalálta pár golyó, a penta azért így is belefért.

Nézd meg damn3dsdraknes Clip: Sikeres BETA kulcs szerzés!!!!!!!! HYPE!!!HYPE!!!HYPE!!! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Moort egy tökéletes 1v5 szituációt hozott el, amibe még a bomba lerakása is belefért.

GotchaGrimmjoW prezentálta, hogy a Marshallal is ugyanúgy lehet dominálni a kört, mint az Operatorral.

Truve, szintén az iTHR játékosa pedig Sheriffel büntette a népet. Ez a videó már egy nappal régebbi ugyan, de ezeket a rántásokat bizony érdemes megfigyelni.

Enerbewow is pengeélen táncolt mind az idővel, mind az ellenfeleivel, de sikerült bezsebelnie az értékes pontot.

Nézd meg enerbewow Sage 1v4 /w bomb plant on Bind ???? című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Végül pedig DOOMGUYx pillanata, aki habár megölt minden ellenfelet, mégsem sikerült megnyernie a kört, így ez 40%-ban win, 60%-ban lost. Mi mádtuk!

Ha szeretnéd, hogy a te pillanatod is bekerüljön a következő válogatásba, akkor lőj egy hatalmasat, majd posztold a VALORANT - Hungary Facebook csoportba, vagy a közösség Discordjának klipek szobájába.

Neked hogy tetszik a VALORANT?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!