További jelentős jutalom vár a K&H MNEB LoL bajnokára

További jelentős jutalom vár a K&H MNEB LoL bajnokára

Tovább nő a tét a K&H MNEB League of Legends bajnokságában.

A mai sajtótájékoztatón Biró Balázs, a HUNESZ elnöke bejelentette, hogy a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends ligája összekapcsolódott az Esports Balkan League-gel.

Ez azt jelenti, hogy a K&H MNEB S2 League of Legends bajnoka automatikusan bekerül az EBL zárt selejtezőjébe, ahonnan egyetlen lépés választja el Magyarország legerősebb csapatát attól, hogy részt vehessen Délkelet Európa legnagyobb LoL tornáján. 

Az EBL 7. szezonjának részleteit egyelőre nem jelentette még be a szervező, a Fortuna Esports, de az biztos, hogy két magyar szervezet már biztosan ott lesz a kvalifikáció zárt szakaszában. A K&H MNEB bajnoka mellett a másik résztvevő a WiLD Multigaming, akik az EBL 6. szezonjában utolsóként végeztek, ezzel kiestek a ligából, de a zárt selejtezőben ismét bizonyíthatnak. 

A K&H MNEB LoL második szezonjának fináléjába a Wonder Stag Esports jutott be elsőként, akik fantasztikus eredménnyel, mindössze egyetlen vereség mellett megnyerték az alapszakaszt. A Szarvasok ellenfele a döntőben, a Team Plague lesz, akik az egy jótékonysági kupán már legyőzték 2-1 arányban Meightéket a döntőben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!