10 érdekes statisztika a K&H MNEB LoL alapszakaszából

10 érdekes statisztika a K&H MNEB LoL alapszakaszából

Kié volt a legjobb KDA? Melyik csapat döntötte le a legtöbb tornyot? Ezekre is megkapod a választ!

Eseménydús 14 meccsnapon vannak túl a csapatok, de még nincs vége a küzdelmeknek. A Team Plague és a Wonder Stag Esports még egyszer, utoljára összeméri erejét az Idézők Szurdokában, hogy eldőljön kik lesznek azok a játékosok, akik magasba emelhetik a K&H MNEB LoL második szezonjának virtuális bajnoki trófeáját. 

Mielőtt ráhangolódnátok a döntőre, jöjjön néhány érdekes adat a K&H MNEB LoL alapszakaszából.

Legjobb KDA: Matebuff (WSE) - 8,96 KDA

Parádésan játszott Magyarország egyik legjobb lövésze az összes mérkőzésén, abszolút a legjobb lett ebben a kategóriában. A további sorrenden sem kell meglepődni: Marine, Sanyadau, Meight követi Matebuffot, majd érkezik Escik, aki az Illés Akadémia Spiritet repítette a rájátszásba.

Legjobb farmoló: BENZZ (IAS) - 8,58 CSPM

Több szakértő is az egekbe magasztalta a szezon során a fiatal ADC-t, aki mihaibarost előzte meg a creepek takarításában. 8-as creeps / perc felett összesen 7 játékos végzett az egész mezőnyben, ami kifejezetten jónak számít ilyen magas szinten.

Aki minden gyilkosságot magának követelt: Se7en (RVN) - 43%-os KS

A Hollók középső ösvényese orgyilkos hősökkel keserítette meg az ellenfelei életét, ami jól látszódik a gyilkosságokból való részesedésben is. Általában az early game-ben megnyerte az ösvényt, majd elment split pusholni, hogy szintelőnyből, tárgyakkal a zsebben csapjon bele a csapatharcok közepébe.

Aki bekötözte a sebeket: Libracz (AGW) - 13,36 A

Az AGW támogatója Sorakával, Yuumival és Tarickal érkezett mindig jókor, így ki tudta venni részét a csapatharcokból még úgy is, hogy ő maga alig-alig szerzett gyilkosságokat. 10 assist felett végzett még Sanyadau és hextasy is, de Libraczot egyikőjük sem tudta megközelíteni.

Akinek legtöbbször szürkült el a képernyője: Becse (RG) - 6,29 D

Igazi vadállat módjára játszott Becse Dariusszal és Garennel is, azonban szerették őt kifókuszálni már a meccsek legelejétől. Rengeteg halált gyűjtött össze a Royal Gamers toposa, utána Jaqen, majd Frost végzett ebben a nem túl előkelő statisztikában.

Akik a legtöbb tornyot döntötték le: WSE - 124 torony

Egyetlen mérkőzést buktak csak el a Szarvasok, 13 alkalommal övék lett a győzelem. Átlagosan 8,86 turretet romboltak le Marinék, a második helyre az AGW és a RVN ért oda fej-fej mellett 95 toronnyal.

Akik a legtöbb Baron erősítéssel gazdagodtak: AGW - 12 Baron Nashor

Tornyokban és sárkányokban nem lehetett felülkerekedni a WSE-n, de Baron Nashorban megverték az alapszakasz győztesét. Az Afterglow kiélezettebb és hosszabb meccseket játszott, mint a Wonder Stag, de ez nem vesz el semmit az érdemeikből.

Aki a legtöbbször szerepelt a Hét Csapatában: Marine (WSE) - 4 alkalommal

A WSE toposa főleg tankokkal villogott, de előhúzta Kledet, Yorickot és Volibeart is a szezon során. Marine csapattársa, Sanyadau háromszor került be a legjobb játékosokat felsorakoztató ötösbe, szintén domináns teljesítményt nyújtott a fiatal dzsungeles az oda-visszavágók során.

Aki minden ütést kibírt: Marine (WSE) - 1,5 D

Meccsenként mindössze másfélszer sikerült likvidálni a Wonder Stag felső ösvényesét. Matebuff és Sanyadau is kiemelkedett ebben a statisztikában, mindkét játékos meccsenként átlagosan kettőnél kevesebb halált véshetett fel a neve mellé.

Aki mindig képes volt új dolgokat előhúzni a kalapból: Meight (WSE) - 12 CP

Folyamatosan variálta a hőseit Magyarország legjobb középső ösvényese, 14 meccsen 12 különböző karakterrel játszott. 

Vasárnap következik a K&H MNEB LoL döntője, ahol a Team Plague és a Wonder Stag Esports Bo5-ös szériában feszülhet egymásnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!