A VALORANT fejlesztői showmeccsen győztek le profi FPS játékosokat

A VALORANT fejlesztői showmeccsen győztek le profi FPS játékosokat

Úgy tűnik, a puszta skill és a korábbi tapasztalatok nem feltétlenül elegendőek a győzelemhez a játékban. 

Tegnap éjjel a Riot Games rendezett egy VALORANT showmeccset, ahol a játék fejlesztői profi FPS játékosokkal csaptak össze három pályán keresztül. Sokan úgy hitték a találkozó előtt, hogy a cég alkalmazottainak ugyan jobb rálátásuk van a játékra, mégsem vehetik fel a versenyt shroud, summit1g, dizzy, fl0m és Skadoodle ötösével, mivel utóbbiaknak hatalmas CS:GO és más címekből származó tapasztalatuk van. Érdekes módon azonban a "papírforma" egyáltalán nem jött be és nem csak a közönséget, hanem a streamereket is bőven érték meglepetések.

A VALORANT habár rendkívül hasonlít a Valve játékához és a meghívott profik előélete vitathatatlan, a showmeccs tökéletesen bizonyította, hogy a puszta fegyver skill nem feltétlenül elég a győzelemhez, az ügynökök képességeinek határait és a pályát is töviről hegyire ismerni kell. A fejlesztők emiatt mind a három pályán legyőzték shroudékat, ráadásul nem is akár milyen előnnyel, Bind ugyanis 13-3, Haven 13-5, Split pedig 13-2 lett. A mérkőzésekhez a műsorvezetőként tevékenykedő Goldenboy biztosította a kommentárt és mindenféleképpen azt ajánlanánk, hogy nézzétek végig az adást, mert rengeteget lehet tanulni belőle a fegyverekről, a karakterekről és képességeik kreatív felhasználásáról, továbbá a pályákról is.


A meccsek alapján tehát még azoknak is rengeteget kell tanulniuk a VALORANTról, akik profik voltak korábban egy másik játékban és már a zárt alfába is meghívták őket. Persze sokakban felmerülhet most, hogy a srácok hagyták nyerni a fejlesztőket, a meccs után shroud azonban egyszerűen annyit mondott: "mintha az iskolapadban ültünk volna", elismerve az ellenfelek képességeit és a saját tudásuk hiányát. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!