144 Hz-es kijelzővel és szupergyors processzorral érkezik a Lenovo Legion új gamer telefonja

Valódi játékosoknak készít mobil eszközt a Lenovo.

Még mindig sokan idegenkednek attól, hogy mobiltelefonjukon játszanak kompetitív, akár e-sport játékokkal, hiába érkeznek egyre jobb és összetettebb címek erre a platformra. A trendek alapján egyre többen döntenek úgy, hogy két SMS elküldése között elindítanak valamilyen mobilos programot. A Candy Crushtól, a Brawl Starson át, egészen a PUBG Mobile-ig, különböző alternatívák állnak rendelkezésre mindenki számára. A legkomolyabb versenyjátékokból többmilliós összdíjazású bajnokságokat rendeznek, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő hardveres és szoftveres támogatást kapjanak azok, akik ebbe a karrierbe szeretnének belevágni. A napokban kiszivárgott, hogy a Lenovo gyártó, Legion szériájával szeretne beszállni a gamer mobilok versenyébe legújabb készülékével.

Az egyre ismertebb gaming brand 2019-ben hozta létre "Legion Gaming Phone" néven felhasználói fiókját a Weibón. Másfél hónappal később már jött is az első teaser, de a hivatalos leleplezésre még mindig várni kell. Ez nem akadályozza meg, hogy már most megtudjatok néhány fontos részletet a telefonról, ugyanis felkerült az internetre néhány leak, ami a promóciós célra készített videók felvételeit veszi alapul. 

Az ígéretek szerint 90 W-os duális Type-C gyorstöltővel 30 perc alatt lehet 100%-ra tölteni a telefont, sőt a két USB-C bemenetnek köszönhetően akár játék közben is kényelmesen tölthető az akkumulátor. A kijelző 144 Hz-es lesz, 2340X1080-as felbontásban jeleníti majd meg a képet, azonban egyelőre rejtély, hogy LCD vagy OLED technológiát használtak a mérnökök. Hardveres tekintetben is ki kell emelni a tömegből, mivel Snapdragon 865-ös processzor végzi majd a számításokat, amihez egyedi hűtési rendszer is társul. 

A hátoldalon két fekete kör azonnal magára vonzza a tekinteteket. A 64MP-es és 16MP-es széles látószögű kamerákra valószínű nem lesz óriási szükség játék közben, de jó tudni, hogy akár fényképezésre is használható lesz majd a mobil. A 20 MP-es előlapi kamerával mehet majd a szelfizés egy-egy győztes meccs után, azonban ez még nem minden. Teljesen szimmetrikus 65 mm-es sztereó hangszórók biztosítják a tökéletes hangzást, miközben a házban kellemes hűvösben pihen az LPDDR5-ös RAM és az UFS 3.0-s belső tárhely. Pontos leírásra, megjelenésre és árra egyelőre még várni kell, de a képek alapján már a célegyenesben van a Lenovo Legion márka első gamer mobiltelefonja. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vennél gamer telefont?

  • 18 %
  • 50 %
  • 6 %
  • 26 %