K&H MNEB R6S - A 8. hét csapata: Összejött a bajnokság legnagyobb K/D aránya

K&H MNEB R6S - A 8. hét csapata: Összejött a bajnokság legnagyobb K/D aránya

Okos húzások, rekorddöntések és elképesztő precíz és hasznos lövések. Egyre több jó játékos emelkedik ki a K&H MNEB R6S mezőnyéből.

A félidei szünet után két együttes nagyarányú győzelme meghozta számukra a kellő eredményt, hiszen nem csak sima 3 pontot szereztek, hanem meg tudtak lépni a mezőnytől. Mögöttük viszont komolyan beindult a helyezkedés, és a forduló rangadóján a Team Plague két vállra tudta fektetni az eddig virtuális dobogó harmadik helyét elfoglaló Budapest Five-ot. De nem csak itt megy ádáz csata a pontokért és a pozíciókért, ugyanis egyre több olyan gárda van, akik képesek meglepni a többieket. Még a LvL Upnál is láthatóak a jelek, hogy akár többre is képesek lehetnek, de valamiért nem akar összejönni nekik a siker. Lássuk kik voltak a 8. forduló legkiemelkedőbb játékosai:

A LvL Up és a Volgare nagy csatát vívott egymással, és bár az első féldiőben szinte nem lehetett megmondani kié lehet a végső diadal, a LvL Up végül elfáradt és nem tudta tartani a lépést. Flucky viszont pazarul játszott, az első 6. kör alatt már 11 killig - ebből 4 nyitó frag volt jutott, és bár többet nem tudott hozzátenni a meccshez, mégis a forduló egyik legjobb teljesítményét nyújtotta és csapata abszolút húzóembere volt. A másik oldalon Sukár játszott óriásit, egyrészt a forduló második legtöbb killjét hozta össze, és ebben bizony volt egy Ace is. A majdnem kettes K/D arány pedig önmagáért beszél.

A Salamander megint tarolt, viszont DogeFatherre lassan elfogynak a jelzők. Alighanem a K&H MNEB egyik, ha nem a legjobb játékosáról van szó az ő személyében. Most például saját rekordját állította be azzal, hogy a Nevermore Gaming ellen egyszer sem tudták őt leszedni. Nulla halállal pedig a negyedik fordulóban teljesített egy összecsapást, akkor a LvLUp nem tudta őt elintézni. Akkor csak 5 killig jutott, viszont a most szerzett 9 találata kilences K/D arányt eredményez, ami szintén egyedülálló. Az 1.96-os ratingről pedig már nem is beszélve, amely a második szezon harmadik legjobb mutatója. Egyszer pedig még egy Defusert is hatástalanított, a clutch mestere tehát újabb szintre emelte a játékot a K&H MNEB-en.

Soma esetében már többször felmerült, hogy simán bekerülhetne egy adott hét legjobbjai közé. Most viszont már nem lehetett kihagyni, mivel az Illés Akadémia Spirit ellen pompásan lövöldözött. Védő oldalon egy fokkal jobban játszott, amolyan bástyaként állta a sarat, és emellett kilenszer ölt, négyszer halt. Eljutott egy 4K-ig, ami a teljesítményen túl a meccs legszebb jelenete is lett egyben.

Gori a Plagueből a forduló legtöbb killjét szedte össze, pontosan 13-at. Egy 2v3 szituációban pedig elképesztő okosan oldotta meg a szituációt, amíg a BP5 plantelt. A lehető legtovább kivárt mielőtt lecsapott és a tripla mellett az ideje is lejárt az ellenfélnek, így bukták a pontot. Nagyban hozzájárult a Plague sikeréhez, és ezzel fel is jöttek átmenetileg a bajnokság 4. helyére és üldözőbe vehetik a kék-fehéreket.

A hét csapata tehát nem másokból áll, mint: Ceklafejusoma (WiLD), Sukar (Volgare), DogeFather (Salamander), Flucky (LvL Up), Gori (PLG)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!