Óriási győzelmet aratott a Salamander a WiLD fölött!  -K&H MNEB R6S: 9. forduló összefoglaló

Óriási győzelmet aratott a Salamander a WiLD fölött! -K&H MNEB R6S: 9. forduló összefoglaló

A nap legszorosabb meccsét vártuk a Salamandertől és a WiLDtól, végül az egyik legsimább győzelem lett.

Nem hiszem, hogy sokan gondolták volna, hogy a Volgare és a Nevermore Gaming játssza majd a K&H MNEB R6S liga 9. fordulójának legszorosabb meccsét. Persze azon a meccsen is egy izgalmas összecsapásra számítottunk, de az igazi csemegének a WiLD vs Salamander meccs ígérkezett. Végül ott láthattuk a legsimább győzelmet a mai mérkőzések közül.

Illés Akadémia Spirit 3:7 Team Plague (Kafe Dostoyevsky)

Operátor tiltások

  • IAS: Thatcher, Pulse
  • PLG: Ying, Mira

A két ötös első találkozásán a Team Plague tudott nyerni, akkor csupán 2 kört nyert meg az IAS. Ezúttal mégis a Spirit kezdte jobban a meccset, magabiztosan sikerült megnyerniük az első kört és meg lett volna a második is, ha eXtazy nem nyeri meg a kör végi 1v3 helyzetet. EXtazy pedig a további körökben is brutálisan lőtt a pályán, támadóként nem nyert több kört az IAS és a térfélcsere után sem termett számukra sok babér.

Ahogy az első, úgy a második hat körben is megvoltak az Illés fragjei, voltak szép megmozdulásaik és lövéseik, de ez ma kevés volt. A PLG, különösen eXtazy bitang erős meccset zárt. Védekezőként persze beesett még néhány kör az IAS neve mellé, de a PLG a visszavágót is magabiztosan, nagy előnnyel nyerte meg.

Nevermore Gaming 5:7 VOLGARE (Kafe Dostoyevsky)

Operátor tiltások

  • Nevermore: Thatcher, Pulse
  • Volgare: Nomad, Mira

Mindkét csapat tehetséges játékosokat tudhat a soraiban. A tabella közép jelenleg a Volgare áll előrébb, de mindkét ötös meg tud vadulni, ha elkapják a fonalat. Első találkozásukkor a Nevermore volt erősebb, itt volt a remek lehetőség, hogy ismét győzedelmeskedjenek a Volgare fölött és megelőzzék őket a tabellán.

A nap második Kafe felvonásán is a támadók szerezték meg az első kört és ahogy az első meccsen, úgy itt is azonnal kiegyenlítettek a védők. A nap egyik legizgalmasabb, legszorosabb meccsének vártuk ezt a találkozót, ennek megfelelően oda-vissza pattogtak a fragek és a körök. Egyik csapat sem tudott elhúzni a másik mellett az első játékrészben.

3-3-as állásról folytatódott a meccs, támadóként pedig alaposan belehúzott a Nevermore. Hozenak volt egy nagyon fontos 1v1 helyzete, azzal sikerült két körrel is elhúzni a Volgare mellett. A vezetés viszont nem tartott sokáig, a Volgare két ellentmondást nem tűrő körrel tudott kiegyenlíteni.

A végjátékban aztán a Volgare tudott erősebben játszani, különösen Sukar és kridge voltak azok, akik a fragek többségét szállították. 7-5-ös végeredménnyel a Volgare csapata nyerte meg a visszavágót.

Salamander 7:1 WiLD MultiGaming (Coastline)

Operátor tiltások

  • Salamander: Capitao, Valkyrie
  • WiLD: Thatcher, Mira

A nap harmadik mérkőzése pedig elhozta azt az összecsapást, amit a K&H MNEB Rainbow Six: Siege szurkolói talán a leginkább vártak. A WiLD és a Salamander első találkozása egy végletekig kiélezett meccs volt, nem is tudták eldönteni a csapatok, hogy ki az erősebb, akkor 6-6-os döntetlent játszottak. Valami hasonlóra számítottunk most is.

A Salamander CL meccsei alapján nem mondhatjuk, hogy Coastline támadó oldala H3dsuték legerősebb oldala. Ennek ellenére most mégis a Sala kezdte jobban a meccset, magabiztosan támadtak a WiLD játékosai ellen és rendre megnyerték az 1v1 párharcok többségét az adott körben.

Nagyon gyors támadásokat folytatott a Sala, ez pedig meg is hozta a gyümölcsét. Egészen a negyedik körig kellett várni arra, hogy eredményes legyen a WiLD MultiGaming. Sokkal több siker viszont nem jutott a csapatnak az első hat körben. Remekül váltott ütemet a Salamander, 3 gyors támadás után veszítettek egy kört és rögtön egy taktikusabb oldalukat húzták elő a kalapból.

5-1-es Salamander vezetéssel jutottunk el a szerepcseréhez, immár a WiLD támadott, sajnos nem sok sikerrel. A vadak szemmel láthatóan maguk alatt teljesítettek, nem igazán volt olyan párharc amit meg tudtak volna nyerni, a Salamander így mint kés a vajon, úgy ment át a WiLD csapatán. 7-1-es győzelmet aratott a Salamander Coastline-on.

LvL UP Esport 2:7 Budapest Five (Villa)

Operátor tiltások

  • LvL UP: Thermite, Mira
  • BP5: Maverick, Maestro

Nem volt túl könnyű helyzetben az LvL Up. Erős ellenfél a BP5 és ott éget bennük a bizonyítási vágy, hiszen a legjobb eredményük egy döntetlen volt a első nyolc forduló után. Ez persze akár boostolhatta is a csapatot, ahogy Tomci remek megmozdulásai is. 

A Budapest Five pedig nagyon magabiztosan kezdte meg a meccset és gyakorlatilag az egész meccsen ők uralták a pályát. Tomcinak kellett egy nagyot villannia ahhoz, hogy kört nyerjen az LvL UP Esport csapata és a 2-2-es egyenlítésben is nagy szerepe volt. 

A félidőt megnyugtató előnnyel, 4-2-es vezetéssel zárta a BP5, de ekkor még benne volt a pakliban és az LvLUP játékosokban is az egyenlítés, akár a győzelem is. Egészen addig élt ez az álom, amíg a BP5 rá nem kapcsolt  a támadó oldalon. Egyetlen kört sem engedtek ellenfelüknek és 7-2-es végeredménnyel bezsebelték a győzelemért járó három pontot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!