Team Plague Paresz: Az IAS elleni első vereség után a csapatban rajtam kívül mindenki elengedte

Team Plague Paresz: Az IAS elleni első vereség után a csapatban rajtam kívül mindenki elengedte

Paresz a legnehezebb pillanatokban is vitte a vállán a Team Plague csapatát.

A Team Plague bombaformában játszott a Wonder Stag Esports elleni döntőben, ezzel megvédték bajnoki címüket a K&H MNEB LoL ligájában. A csapat junglere, a finálé legértékesebb játékosa, Paresz mesélt a szezon fontosabb eseményeiről!

Közvetlenül a szezon előtt csatlakoztál a Team Plague csapatához. Miért döntöttél a Plague mellett, sikerült gyorsan megtalálni a közös hangot a csapattársakkal?

"Több MNEB-en szereplő csapat is felkeresett a szezon előtt,de a Plague volt az akivel meg tudtunk egyezni. A csapattársak nagyon tapasztalt játékosok, illetve én is jó pár éve űzöm már az ipart, így könnyen megtaláltuk a közös hangot."

Nagyon jól rajtoltatok, azonban az Afterglow ellen jött a Nidalee és egy nem várt vereség. Hogyan látod utólag ezt a mérkőzést? Min csúsztatok el?

"Szerintem ahogy mi is, ahogy sok csapat azon csúszott el, hogy az Afterglow egy kiszámíthatatlan csapat volt, és ez egy Bo1-es szériában hatalmas előny. Kár, hogy pont Nidalee-val volt a csúszás, hiszen Lee mellett az egyik legkedveltebb hősöm."

Az alapszakaszt végül a 3. helyen zártátok, az AGW elvette tőletek az utolsó pillanatban az ezüstérmes pozíciót. Milyen volt a hangulat a rájátszás előtt? Hogyan értékeltétek az oda-visszavágókat?

"A hangulat kicsit ingadozó volt a csapatban, és ez a teljesítményünkön is meglátszott. Egyszer mi stompoltunk, aztán minket stompoltak. De tudtuk, hogy a rájátszásban fogunk igazán jól teljesíteni."

A kieséses szakaszban 2-1-re gyűrtétek le az IAS-s, 2-1-gyel "küldtétek haza" az Afterglow csapatát. Mi volt a kulcsa ezeknek a párharcoknak? Érezted úgy csak egyetlen pillanatra is, hogy nem lesz meg a döntő?

"Természetesen éreztem úgy. Az IAS elleni első vereség után a csapatban rajtam kívül mindenki elengedte, és teljesen kiégett, de sikerült felpörgetni magam, majd a többieket visszarántani azzal, hogy Gravesszel nagyot mentem. Ha ez nincs úgy gondolom, hogy 4. helyen végez a csapat és búcsúzunk a versenytől."

Zsinórban másodjára döntőztél, azonban egykori csapattársaid ellen kellett ezúttal bizonyítanod. Befolyásolt téged bármiben az, hogy megannyi mérkőzést vívtál Marine, Meight, Matebuff és hextasy oldalán?

"Nem befolyásolt, illetve talán előnyömre is tudtam fordítani azt, hogy nagyon jól ismertem a játékstílusukat."

Olaffal koronáztad meg a teljesítményed, de Graves, Lee Sin és Karthus is megfordult a kezeid között. Melyik hőssel érezted magad a legkomfortosabban az egész szezon során?

"Természetesen Lee Sinnel, hiszen már régóta a legkomfortosabb pickem, de úgy érzem, hogy a Graves volt a rájátszás "nagy" pickje, ugyanis ezzel tudtam több meccsen is kiemelkedően teljesíteni."

Összejött a győzelem, megszerezted a döntő MVP címét is. A "Paresz Army" minden meccsen támogatott téged, de egyelőre ködbe burkolózik a jövőd. A streamelés mellett milyen fába vágod legközelebb a fejszédet a LoL világában?

"Nem burkolózik ködbe a jövőm, egyengetem a csatornám útját és a streameléssel foglalkozom. Itt tervezek sok contentet, új, érdekes projekteket, egyelőre ezek még nincsenek pontosan körvonalazódva, de ebbe fektetem az energiám és szeretném, hogy a nézőimnek/szurkolóimnak minél izgalmasabb és szórakoztatóbb adásokat tudjak biztosítani."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik hőssel volt a legerősebb Paresz?

  • 56 %
  • 9 %
  • 3 %
  • 28 %
  • 3 %