9. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

9. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság nyolcadik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

A K&H MNEB LoL bajnoksága ugyan már lezárult és felejthetetlen finálét hozott, azonban a többi játékban még nem hirdették ki a szezon győztesét. Újra felpörögtek az események és egyre közelebb a még nagyobb izgalmakat ígérő rájátszások. A csapatok és játékosok nem hibázhatnak többet, ha szeretnének a Team Plague LoL-osaihoz csatlakozni, mint az S2 bajnokai!

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

Counter Strike: Global Offensive menetrendért maradj ezen az oldalon

Nézd az élő streamet, gyűjtsd az E1 pontokat és váltsd be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB CS:GO 10-11. meccsnap

Pörögnek az események, mióta dupla mérkőzés nappal jelentkezik a K&H MNEB CS:GO. A KmK fellőtte magát a harmadik helyre, a GIWU erőre kapott, a WiLD és a Genesis viszont csak 1-1-ben zárta a múlt hetet.

Lássuk mi vár ránk szerdán!

  • 17:45-től rögtön a hét meccsével kezdünk, mégpedig a Genesis és a Salamander küzdelmével. A két ötösnek még odavágója sem volt, így ők most találkoznak először. Mondanunk sem kell, hogy igazi presztízs rangadó lesz, ami vélhetően a Salamander győzelmével zárul!
  • 19:00-tól Békéscsabai E-sport Egyesület néz szembe a God Is With Us-szal, akik ellen még lenne is esélyük, de látva bocoék javuló teljesítményét, nem hiszünk hogy veszíteni fognak a veteránok.
  • 20:00-tól a KmK és a Budapest Five játszik egymással újfent. Legutóbb Nuke-on találkoztak, ami akár még kedvezhetett is volna a budapestieknek, de végül 16-9-cel nyert a KmK. Őszintén szólva ezúttal sem számítunk más eredményre.
  • 21:00-tól a LvL Up a torna legerősebb csapatával, a Salamanderrel ütközik meg. Az a Salában, hogy eltökélt szándékuk mindenki ellen a maximumot hozni, ami eddig legfeljebb 10 kör volt. Vajon sikerülhet megugrania ezt a körszámot a LvL Up-nak?
  • 22:00-tól a Genesis és a WiLD harca zárja a szerdai meccsnapot. Látva a két együttes ingadozó teljesítményét, nem tudnánk megmondani, hogy végül ki kerül ki győztesen.

Mit hoz a csütörtök?

  • 19:00-től a LvL Up vs. WiLD meccsen nem számítunk túl nagy meglepetésre. Az odavágók során csupán 4 kört hozott a LvL Up, de bízzunk benne, hogy ezt meg tudják ugorni beeGODék.
  • 20:00-tól induló BEE vs Genesis küzdelme nem kéne 25-30 percnél tovább tartson, de ki tudja. Talán megint könnyelműen érkezik a Genesis, mint legutóbb, amikor kikaptak Mirage-on Gubiéktól. Ebben az esetben duplázhat a BEE!
  • 21:00-tól a Budapest Five bizonyíthat a Salamander ellen. Reménykedünk egy izgalmas ütközetben, de egyelőre nem látjuk, hogy bármelyik csapat is tudna akár 10 körnél többet hozni torzsiék ellen.
  • 22:00-tól a pro-mixek meccsével zárjuk a hetet, mégpedig a Kmk és a GIWU küzdelmével. Annyira random jól és rosszul tud játszani a két gárda, hogy ember legyen a talpán, aki megjósolja a végkifejletet, de talán a KmK-nak egy hajszálnyival több esélye van.

K&H MNEB PUBG 8. forduló

A K&H MNEB PUBG hetedik zárt felvonása egy komoly csavarral vette kezdetét, ugyanis a mezőny éllovas csapata, a Budapest Five nem tudott megjelenni, így a második helyen álló iTHR és a harmadik helyezett Genesis Gaming tökéletes lehetőséget kaptak arra, hogy elkezdjék ledolgozni a hátrányukat. Ez némiképp sikerült is, bár a Budapest Five-nak továbbra sem kell féltenie vezető pozícióját, az előnyük még így is közel 50 pont az iTHR-rel szemben.

Ezen a héten a BP5 tovább védheti a címét, valamint visszatér a Szia Uram, és bemutatkozik TCE Haltunk.

A menetrend a már jól megszokott, egy Erangel után Miramar következik, majd a harmadik kör a pörgős Sanhoké, végül egy újabb Erangel zárja a napot május 15-én az Esport1TV csatornán.

K&H MNEB R6S 10. forduló

A Salamander a rangadón aratott győzelmével nagyságrendileg megnyerte az alapszakaszt, ha csak nem könnyelkűsködik el a srácok, viszont utánuk kicsit összetorlódott a mezőny, ami mindenképp egy izgalmas végjátok jelent még a rájátszás előtt:

A következő forduló:

A Salamander a Budapest Five ellen lép pályára, és mióta a srácok csak a K&H MNEB-re fókuszálnak, halvány esélyt sem adnak ellenfeleiknek. A BP5-nek nehéz dolga lesz nagyon, viszont ha sikerül a legjobb formájukat hozni, akkor egy ígéretes összecsapás kerekedhet a nyitómeccsből, máskülönben a sárga-feketék rendületlenül átmasíroznak rajtuk. A LvL Up továbbra is az első győzelméért hajtana, viszont a Team Plague ehhez biztosan nem fog asszisztálni, hiszen az elmúlt hetekben nagyon jól megy a csapatnak. A szünet óta kétszer is diadalmaskodni tudtak, és kezd nagyon összeállni az ötösük, így akár a dobogóra is nagy esélyük van, így minden bizonnyal minden lehetőséget megragadnak majd, hogy a bajnokság utolsó helyezettjét is elintézzék. Bár a legutóbbi meccsük döntetlen lett, ez az eredmény most nagy meglepetés lenne. A WiLD szintén nagyon oda fogja tenni magát a Neveremore Gaming ellen, mivel le akarja rázni az üldözőit. Minden esélyük megvan a győzelemre, az odavágón derekasan helytálló NmG megijesztheti a címvédőt, de egy iksz vagy egy esetleges győzelem az ő részükről nem csak elképesztő siker lenne, hanem a középmezőny elérését is lehetővé tenné. Kérdés, hogy tudnak-e élni a lehetőséggel. A Volgare szép csendben a nagyon elleni meccsekre fel tudja mindig szívni magát, viszont papíron hasonló vagy gyengébb ellenféllel szemben nem mindig sikerül kihozni magukból a legjobbat. A szünetet követően viszont egyelőre hibátlanok, az Illés Akadémia Spirit viszont egyelőre nem találja a féltáv előtti formáját, pedig egy jó hajrára nagy szükségük lenne. Az előző 6:6-os meccs most is benne van a levegőben, de igazából reálisan nézve egy Volgare sikerre nagyobb az esély.

A mérkőzéseket szombaton 16 órától élőben követhetitek az alábbi csatornán, és ne feledjétek továbbra is él a pontgyűjtés az adások alatt!

K&H MNEB HS 5. kupa

 Az előző szezon bajnoka és az aktuális pontszám alapján éllovasa csap össze a mai nap első felvonásába. LvL Up Hulkeinstein és Antigua párharcában a különleges deckeket nem kell keresni, mivel mindkét játékos a legerősebb változatok közül szemezgetett. Az egyetlen eltérést a Secret Rogue/Highlander Hunterben lehet csak felfedezni, ezért a mirror meccsek rajongói garantáltan jól szórakoznak majd.

Hulkeinstein lineupja

Antigua lineupja

A folytatásban a Hulkeinstein vs Antigua győztese küzdhet meg a veretlenségért, az ellenfélre az 5. kör eredményei alapján derül majd fény. Nézzétek az élő közvetítést az Esport1 oldalán 18:30-tól, szurkoljatok Magyarország legjobb kártyásainak, gyűjtsétek az E1 pontokat és ne felejtsétek el meglátogatni az E1 Piacot, ahol értékes ajándékok várnak rátok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!