Gyönyörű Ghost skint álmodott meg egy rajongó a VALORANT béta tesztelőinek

Gyönyörű Ghost skint álmodott meg egy rajongó a VALORANT béta tesztelőinek

A korai hozzáférésű játékoknál a fejlesztők sokszor kedveskednek valamivel a játékosaiknak, amiért már az első fázisokban is segítették a játék fejlődését.

Több mint egy hónapja dübörög már a VALORANT béta láz, a Riot Games kompetitív FPS játéka nagy népszerűségnek örvend. A fejlesztők 2020 nyarára lőtték be a teljes megjelenést, addig viszont csak azok tudnak játszani a játékkal, akik a Twitchen keresztül szereznek hozzáférést.

A videójátékok világában elterjedt szokás, hogy az alfa, béta, korai hozzáférésű, stb. tesztelőknek a játék fejlesztője a fázis végén ad valamilyen -akár exkluzív- ajándékot, megköszönve a játékos bizalmát. Egy rajongó, pRoDeeD most elkészített egy Ghost skint, ami szerinte tökéletes lenne béta ajándéknak. Van egy erős Cyrex beütése, de a végeredmény nem rossz. Íme:


A készítő elmondta, hogy olyan skint akart alkotni, amely képviseli a VALORANT futurisztikus stílusát, de nem üt el tőle nagyon, ehhez pedig a fehér, fekete, piros színhármasra esett a választása, ihletet pedig merített néhány CS:GO skinből, valamint a Vandal koncepciójából is, ami lényegében egy AK Asiimov.

pRoDeeD hozzátette még, hogy ő személy szerint nem preferálná, ha a VALORANT béta játékosai kapnának ajándékba egy skint azért, mert korán játszottak már a játékkal, hiszen az egész hozzáférés a szerencsén alapszik, ő inkább a játékba rakott órák miatt adná oda bárkinek, aki VALORANTozik. A skin azért kapta a Ghost - BETA nevet és tematikát, mert rengeteg posztot látott ezzel kapcsolatban az elmúlt napokban.

A béta megjelenésével egyébként futószalagon érkeztek a jobbnál jobb skin ötletek a közösség részéről, már e-sport csapat számára is készült egy-egy Ghost verzió.


Neked hogy tetszik a Ghost - BETA?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik a Ghos - BETA skin?

  • 95 %
  • 3 %
  • 3 %