Megvan az új Operation neve és az első teasert is kiadták hozzá

Megvan az új Operation neve és az első teasert is kiadták hozzá

Nem tudni egyelőre mi köré épül majd az új szezon, a lerombolt épület és a két alak a távolba azonban valami komolyabb dolgot sejtet.

Az első Rainbow Six Siege előzetes megérkezett az új szezonhoz, amely az Operation Steel Wave elnevezést kapta. Az előzetes kiszámíthatatlanul titokzatos, nem tartalmaz különösebb információkat mi várható a törött épület paneleken kívül. Amit biztosan tudunk, hogy kapni fogunk kettő darab új operátort.

A Year 5-ös panelnek köszönhetően, amelyet februárban mutattak be a montreáli Six Invitionalen, már ismerünk néhány konkrét részletet az Operation Steel Wave-ről. Az ütemterv megerősíti, hogy változásokon fog átesni a House elnevezésű pálya a szezon kezdésre, valamint két új operátor csatlakozik, az egyik Dél-Afrikából, másik pedig Norvégiából. Az is valószínű, hogy megkapjuk a régóta várt Tachanka Reworkot is, amelyet már láthattunk „működés” közben is.

Közben egy ismert szivárogtató Kormora a ResetEratól, azt állítja, hogy az kapunk egy új fal robbantó eszközt is, amivel a megerősített falakat van lehetőségünk elpusztítani, illetve az egyik operátor egy piramis alakú eszközt fog kapni, de további információnk jelenleg nincs róla.

De hogy mikor érkezik az új szezon, azt még nehezen lehet megmondani. Az idei hétvégén került volna megrendezésre a Pro League 11 szezonjának a döntője, amin biztosan leleplezték volna, de ez most elmarad a kialakult helyzet miatt. Azonban az első előzetes a hét közepén érkezett, nem lennénk meglepve, ha a körülbelül május 18-án történne a bemutatás és még aznap megérkezne a teszt szerverre a frissítés. A korábbi szezonok frissítése 3 hétig szokott benn lenni, utána kerül ki az éles szerverekre, így a szezon kezdés június 8-ra tehető!

Ti milyen változtatásoknak örülnétek az új szezonban?

A cikk Novex tollából született.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!