Beigazolódtak a pletykák, ismét új ötödike van az MiBR-nak

Beigazolódtak a pletykák, ismét új ötödike van az MiBR-nak

Trk lesz a megoldás az MiBR problémáira?

A NiP játékosait új ember irányítja, Lekr0 kispadra került, helyére pedig hampus érkezett. Már ott is elárultuk nektek, hogy nem az lesz a mai nap egyetlen híre, ami egy csapathoz érkező új játékosról szól, a svédek után most a brazilok vannak a főszerepben.

Korábban is keringtek arról pletykák, hogy az MiBR új játékost keres meyern helyére, ezek most beigazolódtak és már azt is tudjuk, hogy ki FalleNék új ötödike. Ahogy azt sejteni lehetett, meyern kispadra került, hiába érkezett nagy reményekkel az MiBR zászlaja alá, közel sem tudta azt a formáját hozni, mint korábbi csapatában, a Sharksban.

Helyére Alencar "trk" Rossato érkezett, aki mindeddig a brazil TeamOne tagja volt, már egészen 2015 óta. Vele kergetik tovább azt az álmukat FalleNék, hogy újra azon a szinten tudjanak játszani, mint anno 2016 és 2017 környékén.

Az egyik legnagyobb gond, amellett persze, hogy az MiBR továbbra sem tudta stabilizálni csapatát, hogy ezzel újabb RMR pontokat veszítettek. A riói Majorre már nem az előző Major torna alapján, hanem egy új rendszer, az RMR pontok szerint kerülnek majd be a csapatok, amiket meghatározott eseményeket gyűjthetnek.

Ilyen volt például az ESL One: Road to Rio, ahol a csalódást keltő 7-8. helyen végzetek az NA mezőnyben, azóta pedig már kétszer is büntetést kaptak. Trk leigazolása és a felállás változása miatt újabb pontokat vontak le a brazil csapattól, így jelenleg összesen 904 RMR pontjuk van, ami borzasztó kevés még az NA csapatok között is, az összesített tabellán pedig szinte semmi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!