A parádésan rajtoló Portugália lesz Magyarország ellenfele a Nations Cup-on

A parádésan rajtoló Portugália lesz Magyarország ellenfele a Nations Cup-on

A #Stayhome European Nations Cup csoportmérkőzések második fordulójában a magyar PES2020 válogatott a Szlovákiát 11:1-re legyőző Portugáliával mérkőzik meg.

Az első játéknapon jól indult Magyarország szereplése a jótékonysági kupán, hiszen egy aranygóllal sikerült Karesznek legyőznie Izrael első játékosát. Aztán ellenfelünknél némi internetproblémát követően embert kellett cserélniük, így az UEFA Európa-bajnoki selejtezőket is megjárt oreld húzta magára újra hazája mezét. Elég jól sikerült itt is a bemutatkozása a mi kárunkra, előbb ugyanis Kulacsot verte el nagyobb arányban, aztán Hengiit is gond nélkül fektette két vállra. Egyetlen öröm az ürömben, hogy mi voltunk az egyetlen válogatott, akik a BO3 során nem sima 2:0-ás vereséget szenvedtünk. A többi párharcban minden eldőlt már két mérkőzés után.

A másik párosításban Portugália Szlovákia ellen kezdte meg szereplését, és nem is bízták a véletre a dolgot. Az első találkozón 8:0-ára ütötték ki szomszédainkat, majd a visszavágón szintén egy magabiztos 3:1-es győzelmet arattak. A portugálok egyébként elég sokáig harcban álltak a hivatalos Európa-bajnoki szerepléséért, és bár az első selejtezőkörben a csoportjuk második helyén végeztek, a rájátszásban az utolsó fordulóban Horvátország elleni döntetlenjük a búcsút jelentette. Egy újabb erős ellenfele lesz tehát a magyar válogatott, viszont egy egész hete volt a Redw1ng által irányított triónak, hogy a lehető legjobb módon felkészüljön ellenük. A Nations Cupon a kvartettek első két helyezettje mellett még a két legjobb csoportharmadik is bejut a negyeddöntőbe, viszont ehhez az kell, hogy legalább egy csoport ellenfelet sikerüljön legyőznünk. Az első játéknapot követően így állnak jelenleg a négyesek:

A magyar PES2020 válogatott második összecsapását természetesen élőben követhetitek az esport3tv-n vagy az Esport1 Facebook oldalán szerda 8 órától. Ne felejtsétek el, hogy a cél a jótékonyság, itthon az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját tudjuk segíteni. Az adománygyűjtés a verseny teljes egésze alatt él, az esport3tv Twitch csatornán is találtok egy gombot, ahol tehettek felajánlásokat, de IDE KATTINTVA is segíthetitek az OMSZ munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!