Hamarosan megérkezik a Replay funkció, íme a legfontosabb tudnivalók

Hamarosan megérkezik a Replay funkció, íme a legfontosabb tudnivalók

Már a Year 5 elején beharangozták ez az újítás, de most számoltak be róla részletesebben.

Eredetileg az év első felében akarták aktiválni ezt az új featuret, de a járvány és egyéb körülmények nem tették ezt lehetővé. A Match Replay viszont létezik és biztosan bekerül a Rainbow Six: Siegebe. Azonban nem szerették volna elkapkodni, ha már így adódott a dolog, ráadásul ez egy olyan projekt, amely több technikai fejlesztést igényelt, és ezért sem akartak félkész munkát kiadni a kezükből. Viszont annak ellenére, hogy még nem tudták élesíteni, némi információt megosztottak róla az illetékesek.

A Match Replay rendszer segítségével a játék automatikusan elmenti egy játékos utolsó 10 lejátszott meccsét. Ezáltal bármelyiket vissza lehet nézni, de a legkirályabb része, hogy az FPS mód mellett szabad kamera mozgást biztosít, illetve bármelyik játékos szemszögéből meg lehet tekinteni a szituációkat. Ezzel az volt a céljuk, hogy egy komplett és interaktív élményt adjanak a játékosoknak, emellett pedig a legapróbb részletekig ki lehet velet elemezni az összes megmozdulást. A Watch menüpont alatt lesz elérhető, itt találhat az utolsó 10 replay, és tetszőlegesen ki lehet választani, hogy melyiket szándékozza valaki elmenteni. Onnantól pedig már akkor nézi vissza a Spectator mód eszközeivel, amikor csak akarja.

Ez pedig még csak a kezdet, ugyanis még további funkciókkal bőviteni szeretnék majd ezt a szekciót. A lokális tárolás helyett meg akarják valósítani, hogy a replayek a szerverekre kerüljenek át, illetve a megosztást is lehetővé akarják tenni. A hab a tortán pedig az e-sport mérkőzések letölthető replay verziói lennének, amivel még közelebb akarják hozni a játékosokat a versenyek nagyszerű hangulatával. Elsőként a Match Replay a PC-s teszt szerveren landol majd, mielőtt élesítenék, és a visszajelzésekkel együtt akarják majd szélesebb körben is elérhetővé tenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!