Hirdetés

Buff vár a Nökk, Oryx és Kali trióra, állítja a játék vezető tervezője

A játék vezető tervezője, Jean-Baptiste Halle felcsigázta kicsit a közösséget, miután elhintett néhány várható buffot.

Hirdetés

Miután a Ubisoft kijelentette, hogy ettől az esztendőtől kezdve kevesebb operátort adnak ki, hogy jobban oda tudjanak figyelni a játékmenetet érintő fejlesztésekre, jött Jean-Baptiste Halle és megosztott néhány információt mire lehet számítani.

Nem elég, hogy még egyelőre a játékosok az Operation Steel Wave frissítésre sem tehetették rá a kezüket, már most a távolabbi jövőbe kalauzolta el a gamereket a játék vezető tervezője. A csapatnak nem titkolt célja, hogy az olyan kevésbé használt és gyengének tartott operátorok, mint Nökk, Oryx vagy Kali a következő időszakban erősítésen eshetnek át.

Nökk

"Nagyon valószínű, hogy lecseréljük az elsődleges fegyverét és valami erősebbet adunk neki. Ez a következő hónapokban várható."

Nem pontosított, hogy mire is gondol, de azért egy Assault Rifle sokat dobna rajta, de akár egy erősebb SMG - melyen ACOG figyelhet - is nagy segítség lenne neki.

Oryx

"Nem kis vitát folytatunk vele kapcsolatban is, és igazából arra jutottunk, hogy Amaruhoz hasonló modosításokat szeretnénk végrehajtani rajta. A logika ugyanaz, használhatóbb legyen. Egy kissé túl szigorúan büntettük őt a falon átfutás miatt, ezért ezen szeretnénk segíteni. Ezáltal kevesebb kockázatot kellene vele vállalni a képességének használata közben. Mindig is féltünk egy olyan karaktertől, aki egy szemvillanás alatt be tud jutni egy másik szobába és teljesen meglepheti az ellenfelet."

Időközben meg is érkezett egy kis szeretetcsomag Oryx számára, hiszen a 10 helyett csak 5 hp-t veszít egy falon való átgázolás során. Ettől független biztosan óvatosan nyúlnak majd hozzá a jövőben is, mert könnyen áteshetnek a ló tulsó oldalára az erősítés oltárán. Amarunál egyébként finomítottak a Garra Hook esetében, az animációk és a mozgás jobb lett. Most már csak akkor töri be a barikádot, ha át is megy rajta, de ablak esetén azért az üveget még igyís elpusztítja. Emellett már nem kell lezúznia egy hatchet, ha fel akar menni, csak az akció végén szedi szét azt.

Kali

"Teljesen elégedettek vagyunk, hogy nem olyan könnyű használni a mesterlövész puskáját. Viszont egy új másodlagos fegyver, amely valamelyest az elsődleges fegyverévé válik, szerintem jó megoldás. Az az ok, amiért Kali-t létrehoztuk, hogy Thatcher alternatívája legyen. Ez nem működik, ha nem a mesterlövészpuska miatt játsszák. Tehát inkább inkább adnánk neki egy másik jó fegyvert, és elfogadnánk a helyzetét. Bízunk abban, hogy remélhetőleg többször előfordul majd a metában és talán sikeres Thatcher alternatíva válhat belőle."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
10 db hozzászólás
 • norbii_HU 4 hónapja
  Jól hangzik hogy olyan operátorokkal is foglalkoznak akik nem nagyon pickeltek.
  0 0 Válasz
 • Chutbert 4 hónapja
  NOKK: "melyen ACOG figyelhet " Nem feltetlen ertek egyet, erosen roamer tipusu jatekos aki a meglepetes erejevel csap le, ehhez a Acog szerintem nem "megfelelo" (persze opciokent benn lehet). Esetleg megkaphatna Vigil brutalis "SMG"-jet. ORYX: Szerintem eros roamer, de veszelyes is vele jatszani, konnyen az ellenseg markaba futhatsz, MPt cserelnem valami gyorsabb (de nem erosebb) fegyverre pl. Smoke SMGje jo lehetne. KALI: Szerintem a mostani CZvel sincs sok gond esetleg Hibana megymaglovojet tudnam elkepzelni (vagy DOKI) igy lehetne "elsodleges".
  0 0 Válasz
  • zsola0806 3 hónapja Chutbert
   like!
   0 0 Válasz
  • csgomatthew 3 hónapja Chutbert
   ígyígy
   0 0 Válasz
  • Browniezz 3 hónapja Chutbert
   Ilyen 20 as taras, nagy recoilos fegyvert elsodlegesnek? Azok nem veletlen masodlagosok, sztem semmi baj nincs az mp vel, jokis fegyver. Szerintem kozel sem jo roamer, kevesszer lehet a kepesseget jol kihasznalni. Nokknel meg az acog az nyilvan opcionalis lenne. Egy assault riflet el tudok kepzelni nala.
   0 0 Válasz
 • Protokol 3 hónapja
  dd
  0 0 Válasz
 • BlyatMan 3 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • ScalierLotus11 3 hónapja
  Tehát Kalit lenerfelik és adnak neki valami teljesen felesleges fegyvert, nevetséges. Kali így is tökéletes volt csak egy kis gyakorlással és skillel... röhejes
  0 0 Válasz
  • Browniezz 3 hónapja ScalierLotus11
   Hol nerfelik kalit? Adnak neki mégegy másodlagost, nem veszik el az előzőt... és a kövi seasonbwn a gadget idejét is buffolták... és clash smgje nem röhejes fegyver...
   0 0 Válasz
 • borarpi 3 hónapja
  lol
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés