Ismét kíméletlen körök, meg egy hatalmas 1v3 várta a nézőket a K&H MNEB PUBG 9. fordulójában

Ismét kíméletlen körök, meg egy hatalmas 1v3 várta a nézőket a K&H MNEB PUBG 9. fordulójában

A Budapest Five megmutatta, hogy nem véletlenül uralják ők a tabella tetejét.

Múlt héten az első Erangelen szinte aljasnak mondható kör nehezítette a K&H MNEB PUBG játékosok dolgát, ez pedig bizony most sem volt másképp, előzetesen csak annyit mondanánk, hogy az első, a második és a harmadik mérkőzés köreiben sem volt köszönet. Lássuk részletesen, hogy mi is történt!

Első mérkőzés

A PUBG a nap első meccsén azonnal bekezdett egy izgalmas szűküléssel, hiszen Military kört kaptak a játékosok, ami nagyon korai pozicionálásokat eredményezett a csapatoktól. Viszonylag hamar, az ötödik percben megtörtént az első knock is, az újoncként résztvevő eX9 kapta el Fragg3rrt, kill viszont nem lett belőle. Legalábbis a 10. percig, ugyanis a Pizza_Monkey nem tágított, végig, az első körszűkülés teljes időtartama alatt küzdöttek az eX9-nal. Az eredmény 2 elesett eX9 játékos, és egy Pizza_Monkey játékos.

A második kör se segített sokat a csapatokon, még délebbre ment a kör Militaryn, a Duranda úszva próbált beérni, de a partról elcsípte őket a ShadowZ. A Pizza Monkey az eX9-nal pedig még a harmadik körben is harcolt, ők lényegében a teljes mérkőzést a kékben töltötték, de végül az ex9 HULLA-SZILVÁT is el tudta hozni, így ezt a kifejezetten furcsa, nagyon hosszúra nyúlt harcot az eX9 nyerte. Mindenképp érdemes visszanézni a mérkőzés ezen szakaszát.

Az iTHR sem örülhetett túl sok sikernek, utolsó két tagjukat a kör fejezte be, így a 13. helyen búcsúztak a mérkőzéstől. A Szia Uramtól Poti igazi Solo vs Squad formátumot játszott, egyedül kiszedte a ShadowZ-t két emberet, plusz knockolta Daicellt is. A mérkőzés közepén további játékosok haltak meg a körben, persze voltak, akiket előtte knockoltak. A top 3-ban a KmK 4 embere, az Albanian Bakery 1 embere és a BP5 1 embere vettek részt, természetesen a KmK magabiztosan rusholt rá mindenkire, hiszen tudták, hogy milyen előnyben vannak.

Második mérkőzés

Miramaron nem kellett sokat várni az első gyilkosságra, a negyedik perc derekán megtörtént, miközben a FEAR csapata összecsapott a Feed The Beasttel, a Budapest Five pedig a ShadowZ-zal. Itt is a játékosok ellen dolgozott a kör, teljesen délre szűkült, rá a vízre, így a térkép széléről sokan szedhették a lábukat.

Csapatszintű kiesés egészen a 15. percig nem történt, minden korai összecsapás maximum 1-2 emberes veszteséget okozott, ezután viszont a Volgare búcsúzott a mérkőzéstől.

A negyedik körfázisban a biztonságos terület leszűkült Los Leonesről, rengeteg épület veszélyessé vált, a játékosoknak pedig mozogniuk kellett a raktárok és a nyílt területek felé. Boxbob a nagy harcok és pozicionálások során belefutott egy nem túl kellemes meglepetésbe.

Közben már a top 8-ban a Pizza Monkey revansot vett az eX9-on az előző mérkőzésért, a hetedik helyen visszaküldték őket a menübe. Az utolsó kör kifejezetten érdekesre sikerült, ugyanis a teljesen bezáródó 9. körbe 5 csapat 13 játékosa lépett be. A Pizza Monkey-nak volt mindenki közül a legnagyobb high ground előnye, de az alattuk lévő csapatok közös munkával csúnyán ledarálták őket, Creator maradt meg csupán, de már ő sem húzta sokáig. A legvégén a KmK két játékosa állt szembe az iTHR Patakijával, aki elhozott egy knockot, de nem mert pusholni, és ez lett végül a veszte.

Harmadik mérkőzés

Sanhokon sem kedvezett a kör a csapatoknak, a K&H MNEB legkisebb versenytérképén igencsak szélre szűkült a kör, majdnem a harmada a vízbe lógott. A térkép méretének ellenére egészen az ötödik percig kellett várni az első gyilkosságra, Szab1s távozott a leghamarabb a meccsről köszönhetően az eX9-nak, csapattársai, az OwlNation viszont megbosszulták őt, így az első két meccsen nagyot játszó újonc eX9-tól érzékeny búcsút vettünk erre a körre.

Az iTHR a harmadik meccsen ismét hamar leköszönt, a 11. helyen estek ki, a Budapest Five pedig most nem volt valami vérszomjas kedvében, a 17. percben szerezték meg az első gyilkosságukat. Hatalmas gránát dobásokat is láthattunk a végjáték felé haladva, például KyfLee is egy ilyen hajítással ejtette ki a KmK-t.

A mérkőzés legnagyobb pillanata azonban a végső harc során jött el, rbbence a BP5-tól hatalmas 1v3 hozott a Team Strigulával szemben!

Negyedik mérkőzés

Nagyon hamar, a negyedik perc elején meglett az első összecsapás, a ShadowZ találkozott a Pizza Monkey-val potyogtak a knockok, az első elhalálozó viszont Daicell lett. A Pizza Monkey összességében megnyerte a harcot, Creator és Fragg3rr pedig egy kis extra feszültséget is levezettek.

11. helyen ismét kiesett az iTHR, így a múlt heti győztes most annyira nem brillírozott. Búcsúztunk az eX9-tól, és a Feed The Beasttől is, közben pedig kiderült, hogy a végjáték Pochinki közelében zajlik majd, méghozzá inkább a mezőn, semmint az épületek környékén. Hatalmas harcot vívott egymással a Kecske Kommando és az OwlNation is, mentek a cserék oda-vissza, a KK csapata viszont picit jobban jött ki a helyzetből, bár rengeteg erőforrást elhasználtak erre.

A kilencedik kör fázisba végül 3 csapat lépett be, az Albanian Bakery, a KmK és a Pizza Monkey. Az utolsó másodpercekben biztossá vált a KmK győzelme, Fl1nk ugyanis befejezte a Pizza Monkeyt, emiatt viszont a KmK 3 embere megtudta, hogy ő hol tartózkodik.

A négy mérkőzést követően a 9. fordulóra az alábbi helyezések alakultak ki:

A szezon összesített tabellája pedig így fest. A Budapest Five ismét tudta növelni picit az előnyét:

Gratulálunk a KmK csapatának, hatalmasat mentek, és egyúttal gratulálunk az eX9-nak is, akik friss bejutókként maradandót tudtak alkotni! Így tovább!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!