Éles a harmadik futamra az időmérő selejtező, és egyesek már bele is lendültek

Éles a harmadik futamra az időmérő selejtező, és egyesek már bele is lendültek

Olasz verseny után olasz időmérő. Már lehet mért köröket futni a harmadik futam kvalifikációjában, és nem árt minél előbb elkezdeni a minél jobb eredmény érdekében.

Két elképesztően izgalmas futamot követően folytatódik az MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság, ezért ezen a héten is a főszerepet először a hétfő reggel 9-től, péntek éjfélig tartó időmérő selejtező kapja. Az előző olasz versenyt követően most újra egy olasz pályán mutathatják meg az indulók, hogy ki az a legjobb 14, aki elindulhat majd a vasárnapi nagydíjon.

Az alapszakasz 6 versenyből áll, melyek mindegyikén pontokat lehet szerezni, és a versenynaptár szerint most rendezik majd a harmadikat,. Ez azért fontos, mert a végén a hivatalos táblázat alapján dől el, hogy ki az a 28 e-pilóta, aki ott lehet majd az elődöntőben. Eddig két különböző futamgyőztes ünnepelhetett, de minden rajthozálló játékos kap pontot a végén.

Most a kvalifikáción egy újabb olasz pályán, az Autodrome Lago Maggioren bizonyíthatnak a versenyzők, ha ott szeretnének lenni a vasárnapi futamon. Már az első órákban nagy érdeklődéssel vágtak neki a nevezők a köröknek, a cikk megírásának pillanatában a legjobb idő 2:04.412, de ez alighanem jócskán változni fog az elkövetkező napokban.

ITT TUDTOK NEVEZNI

Az eddigi pontverseny alapján egyébként kezd kirajzolódni, hogy kinek van már alapból esélye a legjobb 28 hely valamelyikére, de mivel nagyon sok van még hátra a szezonból, így még bárkinek van sansza bekerülnie:

A GTSH-Rank oldalán minden fontos információt megtaláltok az elmúlt versenyekről és a jelenlegi időmérő állásáról. A hétvégi futamon vasárnap 17 órától lehet élőben követni az esport3tv-n vagy az Esport1 Facebook oldalán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!