A továbbjutásért kell megvernünk Szlovákiát a PES2020 Nations Cup utolsó csoportmeccsén

A továbbjutásért kell megvernünk Szlovákiát a PES2020 Nations Cup utolsó csoportmeccsén

A #Stayhome European Nations Cup csoportmérkőzések második fordulójában a magyar PES2020 válogatott kikapott Portugáliától, és a továbbjutás reményében a szintén nyeretlen Szlovákiát kell legyőzni. 

Az első játéknapon jól indult Magyarország szereplése a jótékonysági kupán, hiszen egy aranygóllal sikerült Karesznek legyőznie Izrael első játékosát. Aztán ellenfelünknél némi internetproblémát követően embert kellett cserélniük, így az UEFA Európa-bajnoki selejtezőket is megjárt oreld húzta magára újra hazája mezét. Elég jól sikerült itt is a bemutatkozása a mi kárunkra, előbb ugyanis Kulacsot verte el nagyobb arányban, aztán Hengiit is gond nélkül fektette két vállra. Egyetlen öröm az ürömben, hogy mi voltunk az egyetlen válogatott, akik a BO3 során nem sima 2:0-ás vereséget szenvedtünk. A többi párharcban minden eldőlt már két mérkőzés után. A második párosítás már nem volt ilyen felhőtlen, az első meccsen könnyed vereséget szenvedtünk Portugáliától, aztán a második felvonásban egy nagyon szoros 0:0 után a hosszabbítás döntött. Pontosabban egy 112. percben az ő javukra megítélt büntető. Mivel mindhárom csoportban kiderült, hogy a két első helyezett már továbbjutott, ezért a két csoportharmadik helyezésért nagy csata lesz:

 

Ahhoz, hogy maradjon esélye a magyar válogatottnak a legjobb 8 közé jutnia, mindenképpen le kell győznie Szlovákiát, és lehetőlég minél nagyobb gólaránnyal, különben erőteljesen számolgatni kell, és valószínűleg nem a mi kezünkben lesz a sorsunk.

A magyar PES2020 válogatott harmadik összecsapását természetesen élőben követhetitek az esport3tv-n vagy az Esport1 Facebook oldalán szerda 8 órától. Ne felejtsétek el, hogy a cél a jótékonyság, itthon az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját tudjuk segíteni. Az adománygyűjtés a verseny teljes egésze alatt él, az esport3tv Twitch csatornán is találtok egy gombot, ahol tehettek felajánlásokat, de IDE KATTINTVA is segíthetitek az OMSZ munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!