Ingyenes játékok a pünkösdi hosszú hétvégére: Borderlandstől a Far Cry 5-ig

Szerencsére a három napos hétvége során is van mit pörgetni.

Ütős akciókból nincs hiány, ezúttal is rengeteg izgalmas és kiváló játékot kínálnak limitált ideig ingyen a különböző platformokon. Van olyan, ami csak a következő napokban tölthető le ingyenesen, de akadnak olyan címek is, amelyek véglegesen megmaradnak a könyvtáratokban. Az alábbi ajánlatokat semmiképp se szalasszátok el!

Borderlands: The Handsome Collection

Az Epic Games Store heti ingyenes játéka ezáltal egy brutális csomag, amiben a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel bújik meg egy halom DLC társaságában. A looter-shooter műfaj legjobb darabjait egyszerűen bűn kihagyni mindenkinek, akár egyedül, akár multiban szeretnél minél több kalandot átélni Pandorán és más égitesteken.

SLUDGE LIFE

Egy teljesen elborult alkotás érkezett meg az EGS-re, amit azonnal ingyen tölthettek le. A vandalizmusban és graffitikben gazdag nyílt világú FPS tulajdonképpen meghatározhatatlan műfajban próbálja megvetni a lábát. Egy ízig-vérig indie címről van szó, ami képes görbe tükröt mutatni mindennek és mindenkinek a mai társadalom tagjai közül.  

Far Cry 5

A Ubisoft sem szeretne kimaradni a játékok osztogatásából, május 29. és május 31. között ingyenes hétvégére invitálnak meg minden Far Cry rajongót. Az ötödik rész bár messze nem a sorozat legjobb darabja, így is kiváló kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki szereti a vadászatot, az akciót és a felfedezést. 

Cultist Simulator

Nagyon bonyolult és megfelelő angol tudás kell hozzá, de az összetettségében rejlő varázs, a különös események és a fordulatos játékmenet mindenért kárpótol. A Far Cry 5-höz hasonlóan a hétvégén próbálhatjátok ki ingyenesen, de akár meg is vásárolhatjátok 50% kedvezménnyel, ha bejönne a stílus. A kártyajátékok rajongóinak kötelező, de másoknak is erőteljesen ajánlott tenni egy próbát a steames Cultist Simulatorral.

+1 PUBG

Nem a mostani, hanem a következő hétvégén, azaz június 4-től egészen június 8-ig pörgethetitek ingyen a világ egyik legnépszerűbb battle royale játékát. Véssétek fel a naptárba az időpontokat és mindenképp kövessétek figyelemmel a PlayerUnknown's Battlegrounds Steam oldalát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik Far Cry rész a kedvencetek?

  • 3 %
  • 3 %
  • 15 %
  • 55 %
  • 3 %
  • 15 %
  • 6 %
  • 0 %