Remek taktikai húzással nyerte meg Fuvaros a második versenyét az MNASZ-HUNESZ OAB-on

Remek taktikai húzással nyerte meg Fuvaros a második versenyét az MNASZ-HUNESZ OAB-on

Egy szenzációs spórolás után Fuvaros sokáig a második helyen autózva végül újabb futamgyőzelmet szerzett, míg a dobogóra még a parádésan köröző oliindahouse98, valamint ROH-Stig állhatott fel.

Nagyon sima rajtot követően két nagy nyertese volt az első köröknek a MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság harmadik futamán, és amellett, hogy mindenki vigyázott egymásra, IGTSH_DavidRed feljött a harmadik helyre a hatodikról a pompás meglátásainak köszönhetően, ROH_Benito pedig a 12-ről a 7-ig verekedte előre magát. Oli és Fuvaros az első két helyen egy picit meglépett a mezőnytől és a féltávig autózták egymás szélvész tempóját. Mögöttük viszont óriási csata alakult ki, és ennek nagy vesztese végül DavidRed volt, miután látványosan lassulni kezdett és egyre-másra mentek el mellette a többiek. Végül visszaesett a 9. helyre, ahol szintén nem maradt egy nyugodt perce sem, mert TRM_Explo folyamatosan ott volt a sarkában, de előzni igazából nem sikerült neki. Benito a végéről megint nagyot ment, hiszen már a rajt után nyert nem kevés pozíciót magának, a futam végére viszont az ötödik helyért csatázott egy óriásit GernKnudlyval. Remekül tartotta magát az utóbbi játékos, többször is parádésan védekezett, és körökön keresztül sikerült az első futamgyőztese előtte autóznia, aztán egyszer csak az egyik szűk kanyarban Benito beszúrta az autóját mellé, majd le is hagyta vetélytársát. A dobogóért pedig ROH-Stig és IGTSH_Reechey küzdött egy nagyot, de az előbbi e-pilóta legalább a fél futamon keresztül nagyszerűen védte le az összes kanyarban azokat a helyeket, hol ellenfele támadni tudott volna. Persze Reechey mindent elkövetett az előzésért, komoly támadásokat indított és a pálya minden négyzetcentiméterét kihasználta, de a leintésnél be kellett érnie a negyedik hellyel.

Az első helyre pedig Oli és Fuvaros párosa volt a legnagyobb esélyes, hiszen már rajt után pillanatokban el tudtak szakadni a többiektől néhány másodpercre. Fuvaros pont annyira maradt le, hogy végig nyomás alatt tudta tartani az élen álló Olit, aki hiba nélkül terelgette autóját. Előzési kísérlet nem történt, de mint kiderült azért, mert Oli kijött a 18. körben üzemanyagért és friss gumikért, addig Fuvaros olyannyira jól gazdálkodott mindkettővel, hogy nem volt szüksége meglátogatnia a szerelőket. A végéig sikerült ezt megtennie, így másodszor is őt intette le a kockás zászló elsőként, ezzel pedig átvette az alapszakasz pontversenyében az első helyet.

A harmadik futam végeredménye a Blue Moon Speedway - Infield A II.-es fiktív pályán:

A további részleteket, és a következő futam előtti selejtező információit megtudhatjátok a GTSH-Rank oldalán, a pontverseny állását pedig a hivatalos weboldalon követhetitek figyelemmel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!