Bemutatkozott a mexikói VALORANT ügynök, Reyna, íme a képességei

Bemutatkozott a mexikói VALORANT ügynök, Reyna, íme a képességei

A Riot Games a VALORANT 11. ügynökéhez is kiadta a szokásos gameplay trailerét.

Az este folyamán egy újabb adag információ érkezett a VALORANT legújabb ügynökéhez, megismerhettük a nevét, a játékstílusát, illetve a képességeit. Reyna Mexikót fogja képviselni, neve pedig spanyolul királynőt jelent.

A rövid videóban elég sok minden történik, és elsőre bizony tényleg kihívás átlátni az eseményeket, ugyanis az ügynök kifelé nem annyira látványos képességekkel bír. Az biztos, hogy van neki egy vakítás képessége a C formájában, ezt a videó végénél lehet látni, falon át kiküld egy szemgolyót. Ezenfelül az ellenfelek megölése után a holttestük felett megjelenik egy lila gömb (valószínűleg ez a passzívja), amit Reyna begyűjthet a közös bart használó Q vagy E képességével. Úgy tűnik, hogy a Q-val képes magát gyógyítani, akár egészen 150-ig overhealelve magát, viszont egy Riotos kolléga megerősítette, hogy efölé nem tud menni.

Comment from discussion REYNA /// Mexico.

Nem hivatalos leírások szerint az E képességével egy rövid időre sebezhetetlenné teheti magát, ilyenkor viszont nem képes lőni. Végül ott van az ultimate képessége, amely számos bónuszt ad neki. Az ellenfeleket pirosan látja, valamint a tüzelési és tárazási sebessége is megnő, továbbá minden kill reseteli a képesség időtartamát.

A szinkronhangjai és képességei alapján Reyna egy agresszív játékstílust igénylő ügynök lesz, aki folyamatosan több prédára vágyik. 

Érdemes még megemlíteni, hogy a videóban szereplő pálya egyértelműen az új map, de mivel a levágás miatt nem látszik a mini térkép, így nehéz megmondani, hogy melyik része. A Riot Games egyébként még egy Spotify lejátszási listát is készített Reynahoz, sőt Cypherhez is. Idővel remélhetőleg az összes ügynökhöz készítenek ilyet.

A VALORANT június 2-án visszatér! Ha te is várod már, csatlakozz Magyarország legnagyobb VALORANT közösségéhez!

Nektek hogy tetszik az új ügynök?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!