A vér kötelez, kíméletlen trailer hangol rá az új maffiózós játékmódra

A vér kötelez, kíméletlen trailer hangol rá az új maffiózós játékmódra

Elindult a The Grand Larceny event, ahol nincs bomba, túsz, hiszen csak a zsákmányt kell megszerezni. Vajon leszel olyan talpraesett, hogy túléled az akciót?

A Peaky Blinders hangulat megérkezett a játékba, és a limitált ideig elérhető eseményben most semmi más nem számít csak, hogy az egyik csapat megszerezze a zsákmányt. A The Grand Larceny névre hallgató játékmódban két csapat érkezik meg a Hereford Basere, egyetlen céllal, megszerezni a széf tartalmát. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint szitává lőni az ellenfelet, majd feltörni három trezort és voilà megvan a győzelem egy körben, a védőknek meg természetesen ezt kell megakadályozniuk.

A pályáról nem árt tudni, hogy egy kicsit azért átszabták, ugyanis teljesen elpusztítható padlók és plafonok találhatóak rajta. Senki sem maradhat büntetlenül egyhelyben, de nem is ez a cél. A The Grand Larceny május 5. és 19. között játszható, nagyjából ezzel akarják áthidalni a Year 5 első és második szezonja között fennmaradó kis időt. A két rivális banda tagjai egyébként nem mások, mint a már jól ismert operátorok, csak éppen most Thomas Shelbyéket megszégyenítő gúnyát öltöttek magukra. Nem lehet mindenkit kiválasztani, tehát az eredeti roster csak egy részével vághatunk neki a lövöldözésnek. A trailerből az jön le, hogy leginkább csak a shotgunt használhatjuk, így ez az egyetlen út, hogy leszámoljunk az ellenféllel. Mintha csak egy gengszterfilmbe csöppenne az ember.

Nem lenne teljes a kínálat, ha nem járna Bundle is az eventhez. A Larceny Collection csomagokat Renown és R6 Creditért lehet beszerezni in-game. A játékmód tehát PC-re, PS4-re és Xbox Onera is elérhető, egészen május 19-ig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!