A következő operátor egy korábbi Ubisoft játék főszereplője lehet

A következő operátor egy korábbi Ubisoft játék főszereplője lehet

Van rá nem is kis esély, hogy a Rainbow Six: Siege következő karatkere a Splinter Cell sorozatból kerül ki.

Történt ugyanis, hogy a Windows Central kiszúrt egy posztot az egyik adathalásztól, aki olyan különleges információt osztott meg, mely szerint megtalálta a Year 5 következő operátorainak a kódneveit.

A Year 5 Season 3 operátorainak kódrészletei között egy olyan utalást talált, mely a "Scout - ECH (Echelon/Third Echelon)"-ra utal, ami igazából egyetlen dolgot feltételez: a következő kommandós a szupertitkos NSA szervezet tagja lehet, és ez nem ismeretlen a játékosok számára, hiszen Sam Fisher, a Splinter Cell főszereplője is az ő ügynökük volt.

Persze néhányan rögtön rámutattak a tényre, hogy ez nem stimmelne a fejlesztők által bemutatott Year 5 roadmappal, hiszen ott az egyik operátor titkosított jelzőt kapott, valamint egy Nighthaven logoval látták el. Csak, hogy ne legyen egyértelmű, korábban a Rainbow Six Siege produkciós igazgatója, Roy Del Valle elmondta a Windows Centralnak, hogy a logonak nem is lett volna szabad ott lennie.

"Az elmúlt hetekben igyekeztünk néhány olyan minimális utalást elhintenünk, melyet ha felfedeznek, akkor boldogan vehetik tudomásul az emberek, hogy ez nem feltétlenül kapcsolódik a Nighthavenhez." - mesélte el Del Valle pár hónappal ezelőtt.

Ezen információk összeségéből adódik, hogy a fejlesztőcsapatnál megváltozhatott a Year 5-ben a harmadik szezon tervezete, mióta az első roadmapet kiadták. Ez pedig lehetővé tenné az R6S és a Splinter Cell crossovert. Jean-Baptiste Halle interjúja pedig csak olaj volt a tűzre, mivel teljes egészében kiállt egy ilyesfajta ötlet mellett. Rákérdeztek, hogy a Ubisoft korábbi játékait tekintve, melyik karaktert látná szívesen a Siegeben:

"Sok karakter van az Ubisoft múltjában, és közülük elég sokan vannak, akik nagyon érdekes adalék lehet a mostani rosterhez. Csak figyeljétek meg a következő operátorokat ebben az évben, és azt hiszem érdekes új szereplőket lehet majd felfedezni. Ez minden, amit egyelőre elmondhatok."

Ezzel persze nem nyert megerősítést, hogy valóban egy korábban már látott Ubisoft karakter teszi tiszteletét a Rainbow Six: Siegeben, de mindenképpen megnőtt az esélye, hogy a Splinter Cell megjelenjen a szivárványosok között. Bár maga a kiadó 2013 óta nem adott ki belőle játékot, mégis igyekeznek némileg frissen tartani a franchise-t, hiszen található utalás róla az Assassin's Creedben, valamint Sam Fisher feltűnt a Ghost Recon Wildlandsben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!