A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság hivatalos partnere lesz a Ubisoft

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság hivatalos partnere lesz a Ubisoft

Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy még magasabb színvonalú legyen a bajnokság, és a játékosoknak is több lehetőséget jelenthet a jövőben a kitörésre.

Egy elképesztő és hihetetlen örömhírről számolhatunk be, miután a mai napon hivatalossá vált, hogy a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság egyik legújabb partnere nem más lesz, mint a világ egyik legnépszerűbb FPS játékának fejlesztője, a Ubisoft. Ezt azt jelenti a jövőre nézve, hogy még színvonalasabb és tartalmasabb lesz a második szezon, valamint a játékon belül is népszerűsítik majd a versenysorozatot. A legutóbbi adások már egy másik, a Rainbow 6: Siege hivatalos magyar csatornáján futottak, hiszen ezen túl itt lesz látható Magyarország elsőszámú R6S bajnoksága.

Nem véletlen a kiadó szimpatizálása sem országunk, és e-sport bajnokságunk iránt, mivel a Pro League lebonyolítása is hasonló körülmények között működik, illetve a cég szempontjából is a fontos regionális e-sport fejlesztése. Ez tökéletesen igaz a hazánkban futó K&H MNEB-ről, mivel az egyre jobb és kiélezettebb mérkőzések mellett a célja az, hogy kinevelje a tehetségeket, illetve a magyar csapatoknak lehetőséget adjon a további fejlődésre, valamint a nemzetközi szinthez való felzárkózáshoz.

“Az Ubisoft csapatával való partneri kapcsolat azt mutatja, hogy van potenciál a K&H MNEB Rainbow 6: Siege bajnokságában. A legutóbbi kutatásaink alapján, ma Magyarországon az R6 első vonalas e-sport játék és ezt a nézettségi számok is alátámasztják. Sőt, büszkék vagyunk arra, hogy az olyan csapatok, mint a Salamander vagy a WiLD nemzetközi szinten is komoly erőt képviselnek olyan bajnokságokban, mint a Challenger League. Fontos célunk, hogy a jövőben még szorosabbra fűzzük az együttműködésünket a Ubisoft CEE csapatával.” - mondta Biró Balázs, a HUNESZ elnöke.

Az elmúlt hónapokban a Ubisoft egyébként lelkesen figyelte a Magyarországon zajló eseményeket, és nekik is szemet szúrt mennyit nőtt és fejlődött a nálunk a Rainbow 6: Siege.

“Nagy örömmel figyeljük, ahogy a magyar Rainbow Six Siege közösség dinamikusan fejlődik és azt is nagyszerű látni, hogy a Salamander csapata egyre nagyobb sikereket ér el. Az is tisztán látható, hogy a magyar közösség egy emberként támogatja a magyar közvetítéseket. Szeretnénk, ha a rajongók a legjobb minőségű Siege közvetítést nézhetnék és azt reméljük, hogy a K&H MNEB, az Esport1 és a köztünk lévő kapcsolat elmélyítése nagyban segítségünkre lesz ebben.” - mondta Kamil Ściana, az Ubisoft CEE Brand Menedzsere.

A K&H MNEB alapszakaszából már nincs sok, az utolsó fordulót június 11-én rendezik, és ezek után alakul ki a rájátszás mezőnye. A másodiktól egészen a hatodik helyezettig a csapatok King of the Hill rendszerben mérkőznek meg egymással, ami után kiderül, melyikük lehet majd az élen végző együttes ellenfele a finálában. nagydöntő egy Best-of-5 összecsapás lesz 2020 június 27-én. A fináléba jutott csapatok 1.800.000 Ft-os díjazásért játszanak majd. Az összes mérkőzést az Esport1 közvetíti a Rainbow6hu Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!