Még tovább csúsztatja az in-game eventet és az új Fortnite szezont az Epic Games

Ha azt hitted, hogy most szombaton előrehalad a sztori, akkor tévedtél.

Kockázatos játékot játszik az Epic Games, tegnap késő este bejelentették a Fortnite Season 3 és a The Device nevű in-game event harmadik csúsztatását is. Az elsőt még áprilisban lőtték el, amikor április közepe helyett június elejére tették a szezon végének dátumát, a második nagyjából másfél hete érkezett, tegnap pedig kiadták a harmadik tájékoztatást is a témában.

Az indok az Amerikában jelenleg zajló tüntetések az egyenlő emberi jogokért bőrszíntől függetlenül. Az Epic Games átérzi ezen események súlyát, fontosságát, és azt szeretnék, hogy mindenki maximálisan a szezonváltásra tudjon majd koncentrálni, ezért az új dátumok a következők:

  • Az in-game event dátuma június 15.
  • A Season 3 kezdete június 17.

A közösség elég vegyesen fogadta a hírt, vannak, akik egyáltalán nem értenek egyet a csúsztatással, mások azt kérték az Epic-től, hogy akkor legalább adjanak Supercharged XP-t, dupla XP-t, vagy tegyenek be néhány szórakoztató LTM-et, amelyek nagyon régen voltak a játékban. Elképzelhető, hogy készül majd valami apró extrával az Epic Games, addig is viszont marad a leakek, teóriák olvasgatása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!