3 érkező VALORANT verseny, amelyeken te is indulhatsz a csapatoddal

3 érkező VALORANT verseny, amelyeken te is indulhatsz a csapatoddal

Íme az elkövetkezendő hetek legfelkapottabb versenyei, amelyekre mindenképp érdemes benevezni, ha forr a véred egy kis e-sportra.

A VALORANT június 2-án kilépett a béta fázisból, ezzel pedig egy új korszak kezdődött a játék életében. A Riot Games már hetekkel ezelőtt közzétette, hogy fokozottan támogatják a közösségi versenyek szervezését, amatőr VALORANT kupát voltaképp bárki csinálhat. Vannak azonban már komolyabb események is, több száz, időnként akár több ezer eurós díjazással. Nézzük is meg, hogy milyen komolyabb versenyek jönnek mostanában, amiken akár te is elindulhatsz a csapatoddal.

Checkmategaming kupa

A legközelebbi versenyt a CheckMate rendezi, mégpedig 500€ összdíjazással és egyenes ágas kieséssel. A verseny gyakorlásra tökéletes, az 500€-ért szinte biztosra lehet állítani, hogy vesznek részt nem gyenge csapatok is. Mivel maga az oldal, illetve a rendezők amerikaiak, így az európai verseny június 5-én 20:00 órakor veszi kezdetét. Mivel nem több napos a rendezvény, a 256 csapatos verseny eltarthat akár hajnalig is, viszont akik bevállalósak és kellően ügyesek, akár meg is nyerhetik a 140.000 forintos fődíjat, vagy a 35.000 forintot érő második helyet is elhozhatják.

A versenyre ma, azaz június 4-én 20:00 órakor nyílik meg a nevezés, amit ITT TALÁLHATTOK.

Erről a versenyről egyelőre nincs Liquipedia oldal, de a rendezők saját oldalán minden információ elérhető.

Valorant Academy S1 Open

Június 13-án érkezik a következő Team Liquid által rendezett verseny, melyen szintén 500€ a tét! A rendezvény 128 csapatnak ad helyet, és egyenes ágas kieséssel fog lejátszódni az egész verseny.

Erre az eseményre már megnyílt a nevezés, ITT érhető el.

Rise of Titans 

Végül pedig a Rise of Titans. Erről a versenyről volt már szó korábban, azonban a Riot Games keresztül húzta a rendezők terveit, így a versenyt későbbre kellett halasztaniuk. Az új időpont Június 17-18 14:00 óra. A versenyre ITT tudtok regisztrálni. Illetve, ha a selejtező, vagy main event részleteit szeretnétek megtekinteni, Liquipedian ezt is megtaláljátok.

A 256 férőhelyes selejtezőről a legjobb 16-ig eljutott csapatok fognak tovább jutni a main eventre, melyen a Ninjas in Pyjamas-szal (NiP), vagy CSGO-ból jól ismert játékosokkal, ScreaM-mel és Mixwell-lel lehet találkozni.

Sikeres versenyzést és jó játékot minden magyar indulónak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!