Ingyenes hétvégét és komoly leárazást tartanak Rainbow Six Siegeben!

Ingyenes hétvégét és komoly leárazást tartanak Rainbow Six Siegeben!

Ismét ingyenes hosszúhétvégével duzzasztaná a Ubisoft az 50 milliós játékosbázist.

A mostani időszakban az otthoni szoba lehet, hogy már inkább egy erődként funkciónál, és alighanem így is akarják még hosszú ideig tudni a játékosok. Ezt viszont időről időre fenyegeti az ingyenes hétvége híre, hiszen ilyenkor bárki kipróbálhatja a játékot. Legalábbis a régi motorosok kevésbé szeretik mikor újoncok lepik el az R6S-t. Ennek ellenére ez mégis egy nagyon jó lehetőség, hogy még többen megismerjék ezt a fantaszikus taktikai FPS-t. Most szintén nekik kedvezne a kiadó, ugyanis PC-re, PS4, Xbox One-ra ingyenesen elérhetővé válik.

The Rainbow Six Siege ingyenes hétvége június11-től egészen 14-ig tart, tehát vasárnap estig lehet majd pörgetni a meccseket. Nincs limitáció, tehát ebben a verzióban mindent kipróbálhatnak az érdeklődők.

Ha még esetleg nem lenne meg a jaték vagy van olyan ismerősöd, akinek hiányzik ez a cím a repertoárból, akkor most ki lehet próbálni a PC-n a Uplayen, illetve PS4 esetében a PSN áruházból szerezhető be, Xbox One kapcsán pedig a Gold előfizetés szükséges. A legjobb hír, hogy egyébként 67%-os leárazással lehet majd megvásárolni a Deluxe, Gold, és az Ultimate verziók. A Ubisoft Summer Sale részeként nagyszerű üzletet jelenthet ez az akció.

The Ultimate Edition tartalma:

  • Year 1-5 Pass

Bár már egy 5 éves játékról van szó, mégis itt elképesztően jól működnek ezek az ingyenes hétvégék. Az időzítés egyébként most is kiváló, hiszen hamarosan megérkezik a várva várt Operation Steel Wave frissítés, amiben azért lesz jó néhány újdonság még a 2 operátoron kívül is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!