Brutálisan jóra sikeredett az új Queen of Pain Arcana

Brutálisan jóra sikeredett az új Queen of Pain Arcana

A 445. szinten elérhető QoP Arcana megérkezett a játékba, és minden elemében felülműlja az eddigieket.

A Valve kiadta a beígért Queen of Pain Arcanát a TI10-es Battle Passhoz, melyet Eminence of Ristul néven ismerhetünk meg. Bárki, aki eléri a 445. szintet unlockolhatja ezt a jutalmat, ezáltal teljesen átalakul a fájdalom úrnője, és a külseje mellett az animációi és effektjei is megváltozik. Egy második stílust is kapott, ha esetleg az alap nem lenne elég menő.

Az Arcana révén még inkább démoni alakot kapott, a szárnyának van most értelme is, egy haste rúna felvétele után Night Stalkerhez hasonlóan ő is repül. Kapott egy ostort is, és nem csak dizájnelemként, ugyanis a túl közel merészkedő ellenfeleket a késdobálás helyett ezzel a fegyverrel tanítja móresre. Az Arcana második stílusa a Royal Decree névre hallgat, és ezt akkor lehet elérni, ha 1000 ellenfelet eltalálunk a Sonic Wave ultival, és azért nem árt ha nyertes meccsben tesszük mindezt.

Nem egyszerű elérni ezt a szintet az Arcana miatt, hiszen rengeteget kell játszani és gyűjteni a BP pontokat vagy szimplán egy vaskosabb pénztárca is elegendő hozzá. Ha az utóbbit választjuk, akkor 100 szintet 45 dollárért (kb 13 ezer forint) lehet megvásárolni. A 445. szintig ez a nulláról 245 dolláros költést jelent. QoP után pedig még várat magára még egy tetszetős Arcana, hiszen Windrangert is meglepik ezzel, de arra még várnia kell a közösségnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!