Újabb győztest avattak az MNASZ-HUNESZ OAB 4. futamán

Az alapszakasz negyedik nagydíján ismét szoros volt a befutó, Stig és Benito végül kettős győzelmet aratatott A ROH színeiben, a legnagyobbat azonban IGTSH_Reechey- nyert, miután a 6. helyről rajtolva a virtuális dobogó legalsó fokára hozta be autóját.

Az MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság negyedik futamát egy valós brit pályán, a Goodwood Motor Circuiten tartották meg. A rajtrács első két helyét Stig és Benito foglalta el, akik már az elmúlt versenyeken is többször nagyokat csatáztak. A rajtot követően mindkét játékos arra törekedett, hogy el tudjon húzni a mezőnytől, azonban HUNBigDave keresztül húzta a számításaikat, miután beékelődött az első kanyarnál a 2 ROH versenyző közé. Néhány körig nagyszerűen tudta tartani Benitót, aztán viszont egy hibát követően átadni kényszerült a második helyet. Itt még nem volt vége az izgalmaknak számára, hiszen ekkor állt össze BigDave vezetésével, a GernKnudly, McGee és IGTSH_Riba négyes. Egy ideig szoros csata alakult ki közöttük, de nem sokkal ezután McGee hibázott és kiszállt a kvartettből. Riba pedig nagyon rálépett a gázra és sikerült előbb GernKnudly, majd BigDave elé került, de ő is rontott egyet, és jócskán hátrébb csúszott a 7. körben. Az egyik csapatársa, IGTSH_Reechey viszont ekkor érzett rá igazán a saját tempójára, és a 6. helyről szép lassan el kezdte az előzgetést. A 10. körre már a harmadik helyig verekedte fel magát, és nem is tágított, majd el tudott lépni az őket üldözőktől.

BigDave tovább csatázott, viszont előbb GernKnudly, aztán nem sokkal utána IGTSH_Riba is elé tudott kerülni. Kicsivel hátrébb Rudy, illetve Explo vívott nagy küzdelmet, amit végül az utóbb vesztett el, nem sikerült tartania a ROH most először látott indulóját. Ennek viszont ő sem örülhetett sokáig, mert a hátsó mezőnyből McGee tört előre, és végül Rudy-t is sikerült megvernie, ezzel behozta a Beetle Gr.3-as autóját a 6. helyre. BigDave megőrízte az 5. helyét, ezzel magasan az eddigi legjobb eredményét produkálta az MNASZ-HUNESZ OAB-en. Elől Stig és Benito mindvégig egymás mögött haladt, és az utóbbi pilóta a nagydíj végére megunta ezt a helyzetet, így rákapcsolt és nagyon megközelítette a csapattársát, és többször is támadási pozícióba került, de a 27. körben, a hátsó egyenes előtti kanyarban megszitált és ezzel 1 másodpercnél is nagyobb különbség lett kettejük között. A 30. körben így Stiget intette le a kockás zászló elsőként, és Benitot másoddikként.

A végeredmény:

A további részleteket, és a következő futam előtti selejtező információit megtudhatjátok a GTSH-Rank oldalán, a pontverseny állását pedig a hivatalos weboldalon követhetitek figyelemmel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!