Hirdetés

Nobletippek 3. rész - Védekezz a fázós lábujjak ellen!

Ints búcsút a fázós lábujjaknak, valamint a 90-90-90-es szabálynak!

Hirdetés

A Nobletippek korábbi részeiben megtudhattad, hogy milyen távolságból érdemes használni a kormányt és a billentyűzetet, hogy minél hatékonyabban tudd megőrizni fizikai egészségedet.

Választ kaptál arra is, hogy milyen testtartásban érdemes ülni a gamer/irodai székedben, valamint arra is, milyen pózban érdemes pihenni a jól megérdemelt szünetekben.

A harmadik felvonásban a helyes lábtartásra és a 90-90-90-es tételre helyeződik a hangsúly. Bizonyára te is tapasztaltad már (ha nem, akkor már most is jól csinálod), hogy az üléssel töltött hosszú órák után fáznak a lábujjaid, sőt az egész lábfejed olyan hideg, mintha mezítláb mentél volna ki télvíz idején a postaládához. Hiába van a szobában 23 Celsius fok, vagy húztál zoknit, a jeges végtagok ugyanúgy jelen vannak.

Ennek oka nem más, mint a helytelenül beállított székmagasság. Próbálj arra törekedni, hogy az ülést leengeded addig a pontig, amikor már a teljes talpad megpihenhet a padlón. Azonnal tapasztalni fogod a változást, bár elsőre furcsának tűnhet, hogy a fejed is teljesen más magasságba került. 

Korábban mindenhonnan az folyt, hogy tökéletes derékszögeket kell bezárnia a lábnak a talajjal és az üléslappal, valamint a hátnak a támlával. A Noblechairs modern gamer székei azonban lehetővé teszik, hogy az ülőlapot és a támlát is kimozdítsd ebből a pozícióból és tompaszögek segítségével nyiss a testtartásodon. Ez hosszútávon jóval egészségesebb, mint a 90-90-90-es tartás, mindenképpen próbáld ki, ha van rá lehetőséged.

A Noblechairs EPIC gamer szék nyereményjáték még egy héttel meghosszabbítjuk, ez idő alatt pedig tovább remek küldetésekkel készülünk Nektek, hogy újabb szelvényeket válthassatok ki. A játék június 22-ig tart, a sorsolásra pedig június 23-án kerül sor.

Ne maradj le, vedd meg a szelvényedet még ma az Esport1 Piacon!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • conyfps 3 hónapja
  Tegnap ezt a cikket kerestem hátha itt írjátok mi okból lett meghosszabbítva a nyereményjáték. Valamiért nem volt kinn a cikk a főoldalon
  0 0 Válasz
 • GyLaci 3 hónapja
  Jók ezek a "gyártói" tippek.
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  ez jó cikk
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés