Rocket League: A LvL Up Esport is képviselteti magát az e-sportban

A LvL Up csapata is szeretné megmérettetni magát a játékban.

Két hete mi is beszámoltunk róla, hogy a Team Plague három játékos leigazolásával 4. hazai szervezetként csatlakozott a játék e-sport világához. Most már viszont a LvL Up Esport csapatának is szurkolhatnak a fanatikusok, a korábban norvég TR Esport magyar alosztályát képviselő triót leigazolták, így ők is jelen lesznek az e-sportban.

A LvL Up Esport legnagyobb sikereit a K&H Magyar Nemzeti Esport Bajnokság (K&H MNEB) Hearthshone versenyein Hulkeinstein hozta, a torna legutóbbi kiírását ugyanis címvédőként nyerte meg. A csapat ezen kívül a Rainbow Six: Siegeben, Counter-Strike: Global Offensive-ben, PUBG-ben, és Apex Legendsben is képviselteti magát, előbbi két játékban a K&H MNEB alapszakaszában is megküzdöttek ellenfeleikkel, ám a bajnoki címért vívott rájátszásba egyik címben sem sikerült a továbbjutás. Apex Legendsen belül azonban a 2019 júniusi, PlayIT által szervezett versenyen a 2. helyet érte el a gárda. (Kis érdekesség, hogy ugyanezen Apex versenyen az MTK Budapest Rocket League játékosa, CokeHUN is részt vett). PUBG-ben a K&H MNEB S2 döntőjébe sikeresen bejutottak, e hét szombaton szállnak ringbe az 1,3 millió Forintos főnyereményért.

Ezeken kívül a 2018-as Év E-sportolója gálán az „Év edzője és menedzsere” kategóriában holtversenyben a csapat menedzserét, Nádudvari „Robág” Gábort is a legjobbnak választotta a szakmai zsűri.

A LvL Up Esport Rocket League csapatának felállása:

  • Hoós „Shadix” Roland
  • Kovács „Iceman” Dávid
  • Kovács „Storm” Martin

A trió közel egy éve, hogy együtt játszik, első versenyük azonban, ahol együtt indultak, a márciustól májusig tartó Hungarian Open első szezonja volt, ahol mindössze az MTK Budapesttől szenvedtek vereséget 3-2 arányban és ellenfelük mögött csoportjuk második helyén is zártak, ám végül visszaléptek a bajnokság rájátszásától. Korábban a Dribble Hungary által szervezett 2v2 bajnokságokon Shadix többször is szerepelt LAN-döntőn, ezeken egy 4. és egy 3. helyeket sikerült elérnie. Iceman és Storm ezen 2v2 ligák során elért legjobb eredménye egy-egy ezüstérem a másodosztályban, mely során csapattársak voltak.

A transzferről így vélekedett a csapat kapitánya:

"Borzasztóan örülünk mind a hárman, hogy a LvL Up Esport leigazolt, ezt az érzést igazából nem is tudjuk elmondani, milyen. Ezáltal viszont sokkal nagyobb a felelősség rajtunk, és kis túlzással 100% helyett most már 200%-ot kell nyújtanunk a pályán, sokkal több időt kell fektetnünk a gyakorlásba, mind egyénileg, mind pedig együtt, hogy még jobban fel tudjuk venni az ellenfeleinkkel a harcot, illetve a váratlan helyzeteket könnyebben tudjuk lereagálni. Az elmúlt idő során a mentalitásunk és a hozzáállásunk sokat változott, talán a Hungarian Open során ezt bizonyítottuk is, például többször is sikerült 0-2-s hátrányból kiegyenlítenünk, vagy akár megnyerni a találkozókat 3-2-re. Ezzel az átigazolással mindhárman rengeteg pozitív erőt és motivációt kaptunk a szervezettől, így emiatt még több időt tudunk a fejlődésre szánni. A következő Hungarian Open szezon során elszánt célunk, hogy a selejtezők sikeres megvívását követően az offline döntőben is részt vehessünk és itt dobogós helyen zárjuk a szezont."

A LvL Up Esport színre lépésével ötre emelkedett azon e-sport szervezetek száma, amelyek Rocket League-ben is képviseltetik magukat az MTK Budapest, a Necrotic Multigaming, az iPon Team Horizon Reapers és a Team Plague után!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!