Több, mint 6 kilométeres pályán lehet selejtezni az MNASZ-HUNESZ OAB ötödik futamára

Több, mint 6 kilométeres pályán lehet selejtezni az MNASZ-HUNESZ OAB ötödik futamára

Ausztráliába látogat a virtuális mezőny, legalábbis az időmérő erejéig, itt kell megfutnia a leggyorsabb körét annak, aki a legjobb 14-be szeretne bekerülni.

Az ötödik futam ismét lehetőséget nyújt 14 olyan játékosnak, akik a hétfőtől-péntekig tartó időmérő alatt bizonyíthatják, hogy képesek bekerülni a legjobbak közé, hogy aztán vasárnap megmutathassák magukat. A június 22-26-ig tartó selejtezőt a Mount Panorama Motor Racing Circuit pályán rendezik meg, ami alapjában véve nem a rövidek közé tartozik, hiszen 6213 méter hosszú, és technikailag ez egy utcai pálya, mivel közútként használják, amikor nincs rajta verseny, emellett elég sok ház is található a közelben, amiket csak a pályáról leht elérni. A valóságban egyébként Shane van Gisbergen (McLaren 650S GT3, 2016) tartja 2:01.567-el. A pálya a modern szabványok ellenére szokatlanul van kialakítva, 174 méter (571 láb) a legalacsonyabb és legmagasabb pontja közötti különbséggel, és bizony vannak rajta élesebbnek mondható emelkedők is. Virtuálisan természetesen ez másként jön le a játékosoknak, de az biztos, hogy itt is szükséges a kellő gyakorlás és az alkalmazkodási képesség.

 Az MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójára a nevezéshez ide érdemes kattintani:

ITT TUDTOK NEVEZNI

A pálya talán legismertebb része a Hell Corner, vagyis a "Pokol Sarka" elnevezésű kanyar, ami egy fatönkről kapta igazából a nevét, és talán nem kell hozzátenni, hogy nem egy életbiztosítás az ott léte. Mindenesetre a virtuális világban a játékosoknak szerencsére nem kell tartaniuk attól, ha esetleg elvesztenék a kormány felett az irányítást. Viszont ahhoz, hogy valaki bekerüljön tényleg a legjobb 14-be, a lehető legprecízebben kell végig vezetnie az autóját.

A pontok elosztása egy-egy futam után az alábbiak szerint történik:

 

A GTSH-Rank oldalán minden fontos információt megtaláltok az elmúlt versenyekről és a jelenlegi időmérő állásáról. A hétvégi futamon vasárnap 17 órától lehet élőben követni az esport3tv-n vagy az Esport1 Facebook oldalán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!