2023-ig az Esport1 az ESL és a DreamHack kizárólagos magyar nyelvű közvetítő partnere

A legnagyobb CSGO versenyek magyar nyelvű közvetítéséért még hosszú éveken keresztül az Esport1 csatornáit keressétek fel.

Három éves partnerséget jelentett be a világ legnagyobb e-sport vállalata, az ESL és Magyarország piacvezető e-sport vállalata, az Esport1. Az együttműködés keretében kizárólag az Esport1 csatornáin nézhetitek majd a magyar nyelvű közvetítéseket a világ legnagyobb Counter Strike: Global Offensive versenyeiről

“Nagy örömünkre szolgál, hogy bővíthetjük a portfóliónkat és olyan erős partnerrel köthettünk hosszú távú megállapodást, mint az Esport1, ami ma Magyarország vezető e-sport médiavállalata.” – mondta Frank Uddo, a Global Media ESL vezető alelnöke. “Az Esport1 a magyar e-sport média úttörője és nagyon izgatottak vagyunk, hogy már meglévő és nagyszerű alapokra építhetjük az együttműködésünket.”

“Az e-sportok világában még soha nem volt olyan izgalmas időszak, mint most.” mondta Roger Lodewick, a DreamHack társ-vezérigazgatója. “Izgatottan várjuk, hogy megmutassuk és megosszuk a szenvedélyünket és tartalmat adhassunk a magyar rajongóknak, az ő anyanyelvükön, az Esport1 segítségével.” 

A 3 éves partnerség nyomán Magyarországon csak az Esport1 digitális csatornáin követhető majd magyar nyelven a világ legnagyobb Counter-strike versenysorozata, az ESL Pro Tour. A megállapodással az Esport1 szerezte meg a kizárólagos közvetítési jogokat az ESL Pro League, az ESL One, az Intel® Extreme Masters, a DreamHack Masters és a DreamHack Open e-sport versenyek magyar nyelvű közvetítésére.

“Az Esport1.hu és az ESL között már évek óta partneri kapcsolat van és nagyon örülünk annak, hogy a DreamHackkel együttműködve, a következő szintre emelhetjük az együttműködésünket. Az ESL és a DreamHack révén a legjobb CS:GO meccseket hozzuk el a magyaroknak, exkluzívan, magyar nyelven, több digitális platformon, köztük az Antenna Hungáriával a mindiGO platformon nemrég indult digitális e-sport TV csatornánkon, az EsportGuru TV-n. Célunk, hogy megőrizzük piacvezetői pozíciónkat a magyar e-sport piacon és ez az együttműködés segíteni fog ebben.” mondta Biró Balázs György, az Esport1 kommunikációs és stratégiai vezetője.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CSGO-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál nézni profi CSGO közvetítéseket?

  • 64 %
  • 0 %
  • 18 %
  • 0 %
  • 18 %