Ha szeretnéd látni a Y5S3 új operátorainak képességeit, akkor befutott egy videó

Az alábbi videó komoly SPOILEREKET tartalmaz, így ha nem szeretnél még tudomást szerezni a későbbi frissítésekről, akkor ez a cikk nem neked való.

Korábban a hónapban már kapott a közösség némi betekintést, hogy mire számíthatnak a Year 5 harmadik szezonjában. Most egy komplett videó megjelent arról, hogy a két új operátor milyen hogyan néz ki, milyen fegyverzettel rendelkezik, illetve milyen extra kütyüvel van megáldva és azokkal mire lesz képes a meccsekben.

Az előző szivárogtatás már rávilágított arra, hogy lesz kapcsolat az egyik operátor és a Splinter Cell franchise között, és ez a mostani videóban csak mégjobban megerősítést nyert, hogy ez az információ valósnak bizonyulhat. A Scout névre hallgató támadó ugyanis tényleg olyan, mint ha a Splinter Cell játékból érkezett volna, és az extra felszerelése is csak ezt támasztja alá. Az alább bemutatott videóban a támadók új másodlagos hard-breacher robbanóeszközét is meg lehet szemlélni, méghozzá működés közben. A kis részlet alapján elmondható, hogy egy egész jó kis gyilkos lyukat lehet vele robbantani, a padlón mindenképpen, de az még kérdés, hogy a falakon is hasonlóan működik-e majd.

Scout elsődleges puskája egy SC3000K assault rifle lesz, melybe 0.300 Blackout töltényeket lehet pakolni. A leírás szerint short (közel) és medium (közepes) távolságban lesz igazán hatékony. Emellett persze fel lehet őt vértezni egy MP7 géppisztollyal is, míg másodlagos fegyverként egy 5.7 USG pisztolyt kapott, ami egyértelműen egy utalás Sam Fisher Five-seveN USG pistolyálra a Splinter Cell: Blacklist játékból. Scout különleges eszköze egy falra fúrható spéci kamera, és ebből 4 található maximum nála, viszont a jó hír, hogy ezeket ki lehet lőni, tehát nem kell a falnál állni és kockáztatni az életünket. Ezzel képesek leszünk átlátni a falon, és a videó szerint szinte minden felületen lehet használni.

A másik operátor sem marad ki a felvételből, és szerencsére Aruni is feltűnik, ha csak egy rövidebb idő erejéig is. Ő elméletileg a negyedik szezonban csatlakozik a szivárványosok csapatához. Őt egy Surya Gate különleges eszközzel látták el, amit ajtófélfákra lehet pakolni - de elképzelhető, hogy abalakokra is -, ahol egy lézeres akadályt képez. Ha elég közel megy hozzájuk Aruni, akkor a "kapu" számára kinyílik, viszont a támadókat sebzi ugyanilyen esetben, ha nem kapcsolják vagy semmisítik meg előbb. Aruninak emellett van egy protézissal megerősített keze, amivel lyukakat tud ütni a falba, egy suhintással bontja le a barikádot, és a padlót is át tudja ütni. Néhány jól irányzott csapással simán képes akkora lyukat képezni egy falon, hogy simán át tud menni rajta, de valószínűleg bullethole készítésre ez sokkal hasznosabb lesz. Elvileg ez a "robot" kar egy aksihoz van csatlakoztatva, így nem elképzelhetetlen, ha nem használhatjuk ezt a képességét végtelen alkalommal egy meccsben.

Aruni elsődleges fegyvere egy P10 Roni lesz, ami egy géppisztoly, és ha ez nem lenne elegendő, akkor egy Mk 14 EBR (0.308-as töltényekkel) is a rendelkezésre áll, ami a távolabbi célpontoknak okozhat gondokat. Másodlagos fegyvere egy PRB92, és a szögesdrót vagy a golyóálló kamera közül választhatunk.

A leak videóban még egy fontos dolog feltűnik, hiszen Chalet és Skyscraper átdolgozott verziójába is betekintést nyerhetünk, de új, eddig még nem látott optika is tiszteletét teszi. A végén pedig Tachanka Elite skinjét is megmutatják, ami egy kicsit vicces, hiszen félmeztelenül pózol majd, valamint a tetkóit is meg lehet csodálni.

Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!