HenryG után launders is szexuális zaklatás vádak középpontjába került

HenryG után launders is szexuális zaklatás vádak középpontjába került

HenryGhez hasonlóan launders is hamar válaszolt az őt ért vádakra.

Óriási és egyben megdöbbentő hullám söpör végig jelenleg a gaming iparon. Rengeteg sztori lát napvilágot különböző, sokszor szexuális jellegű zaklatásokkal kapcsolatban. Sokak szerint Doc is valami hasonlóba keveredett, ezért tiltották ki Twitchről.

A CS:GO sem mentes ezektől a botrányoktól, pár napja HenryG volt a célkereszt közepében, de aztán később előállt az ő véleményével, ami teljesen más megvilágításba helyezte Kelly Jean sztoriját. Lehetetlen megmondani, hogy kinek van igaza, az biztos, hogy HenryG számos képpel tudja alátámasztani a saját verzióját.

Hasonló ügy bontakozott ki most egy másik népszerű e-sport kommentátor, Mohan Govindasamy vagyis launders körül. Egy korábbi barátnője, a Twitchen is követhető Melanie tálalt ki. Elmondása szerint három éve állt kapcsolatban a kommentátorral, aki egy este akarata ellenére is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt. 

"Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez nem volt hatással az életemre és a kapcsolataimra, de ez nem igaz. Szerencsére sokan segítettek ezt átvészelni és így folyamatosan jobbra fordultak a dolgok. Köszönöm a rengeteg nő bátorságát, akik felvállalták az őket ért sérelmeket, ez segített nekem is abban, hogy mindezt nyilvánosságra hozzam." - írja TwitLonger bejegyzésében.

Ahogy Kelly és HenryG esetében, úgy itt sem ennyire "egyszerű" azonban a dolog. Launders természetesen válaszolt az őt ért vádakra, méghozzá roppant részletesen, a Melanievel folytatott beszélgetésük screenshotjaival bizonyítva igazát.

Elmondása szerint Melanie vádjai egyszerűen hazugságok, hiszen ilyen eset sosem történt köztük, a lány mentális problémái pedig már a kapcsolatuk kezdete előtt is léteztek. Sőt, az egész odáig fajult, hogy miután szakítottak a lány öngyilkossággal fenyegetőzött, később pedig hirtelen a semmiből a szexuális zaklatás vádjával is előrukkolt.

Launders is a közösség úgymond megértésében és megítélésében bízik, ugyanakkor az biztos, hogy szinte lehetetlen dolga van annak, aki igazságot szeretne tenni az ügyben. Egyértelmű, hogy nem szabad félvárról vennünk a most napvilágra kerülő zaklatásokat, ugyanakkor HenryG után launders is olyan bizonyítékokat tudtak felmutatni, ami erősen megkérdőjelezi az őket vádlók szavahihetőségét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!