Több, mint 500 ezres díjazású VALORANT Kupa indul júliusban

Komoly nevekkel, és elég jó nyereményekkel szervezik meg az első Euronics VALORANT Kupát.

A játék alig néhány hete jelent meg, de ez idő alatt hazánkban is nagy népszerűségre tett szert, sőt, más FPS játékokból is sokan vándoroltak át a VALORANTba, hogy új karriert kezdjenek. Erre pedig most egy jó lehetőséget nyújt ez a verseny, hiszen több selejtezőn is elindulhatnak a vállalkozó kedvű csapatok, és a legjobbak egy négyes döntőben mutathatják meg mit is tudnak. Ekkor már a a Lenovo Legion Honvéd All-Stars együttese ellen is kiállhatnak a finálé résztvevői.

A kvalifikációk időpontjai:

I. selejtező: 07.08-07.09.

II. selejtező: 07.15-07.16.

III. selejtező: 07.22-07.23.

A szerdai napokon ezek a kis versenyek a döntőig zajlanak majd, és a rákövetkező napon pedig az utolsó összecsapásokat már streamen keresztül is meg lehet majd tekinteni. A kupa döntőjét július 25-én, szombaton rendezik meg, ahol a 3 selejtező győztese mellé csatlakozik a Lenovo Legion Honvéd All-Star ötöse is. Közülük egyelőre csak egyetlen játékos kiléte derült ki, hiszen Kodiakot jelentették be elsőként:

Nem csak a legjobbaknak lesz lehetősége ellenük megmérettetni magát, hiszen minden selejtező második napján, az adott selejtező résztvevői közül, egy kisorosrolt csapat showmérkőzésen mérettetheti meg magát a Honvédos All-Star csapat ellen.

A versenyekre való nevezés természetesen díjmentes, de az is nagyon fontos, hogy a regisztrációs link miatt érdemes a hivatalos weboldalt látogatni hétről-hétre, hiszen ott közlik majd a további és bővebb tudnivalókat. Néhány szót nem árt még ejteni a nyereményekről, ugyanis elég szép kis ajándékok várnak a legjobb 3 helyen végző csapatokra:

Nyerni pedig nem csak játékosként tudsz! Figyeld az All-Star csapat tagjainak streamjét az egész torna folyamán, és a verseny végeztével készítsd el a legjobb jelenetekből az Euronics VALORANT Kupa fragvideóját. A legjobb alkotás pedig nem marad jutalom nélkül!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!