Hirdetés

Több, mint 500 ezres díjazású VALORANT Kupa indul júliusban

Komoly nevekkel, és elég jó nyereményekkel szervezik meg az első Euronics VALORANT Kupát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

V4 Future Sports Festival merengő

V4 Future Sports Festival - Negyeddöntő - Tricked vs Adwokacik

Hirdetés

A játék alig néhány hete jelent meg, de ez idő alatt hazánkban is nagy népszerűségre tett szert, sőt, más FPS játékokból is sokan vándoroltak át a VALORANTba, hogy új karriert kezdjenek. Erre pedig most egy jó lehetőséget nyújt ez a verseny, hiszen több selejtezőn is elindulhatnak a vállalkozó kedvű csapatok, és a legjobbak egy négyes döntőben mutathatják meg mit is tudnak. Ekkor már a a Lenovo Legion Honvéd All-Stars együttese ellen is kiállhatnak a finálé résztvevői.

A kvalifikációk időpontjai:

I. selejtező: 07.08-07.09.

II. selejtező: 07.15-07.16.

III. selejtező: 07.22-07.23.

A szerdai napokon ezek a kis versenyek a döntőig zajlanak majd, és a rákövetkező napon pedig az utolsó összecsapásokat már streamen keresztül is meg lehet majd tekinteni. A kupa döntőjét július 25-én, szombaton rendezik meg, ahol a 3 selejtező győztese mellé csatlakozik a Lenovo Legion Honvéd All-Star ötöse is. Közülük egyelőre csak egyetlen játékos kiléte derült ki, hiszen Kodiakot jelentették be elsőként:

Nem csak a legjobbaknak lesz lehetősége ellenük megmérettetni magát, hiszen minden selejtező második napján, az adott selejtező résztvevői közül, egy kisorosrolt csapat showmérkőzésen mérettetheti meg magát a Honvédos All-Star csapat ellen.

A versenyekre való nevezés természetesen díjmentes, de az is nagyon fontos, hogy a regisztrációs link miatt érdemes a hivatalos weboldalt látogatni hétről-hétre, hiszen ott közlik majd a további és bővebb tudnivalókat. Néhány szót nem árt még ejteni a nyereményekről, ugyanis elég szép kis ajándékok várnak a legjobb 3 helyen végző csapatokra:

Nyerni pedig nem csak játékosként tudsz! Figyeld az All-Star csapat tagjainak streamjét az egész torna folyamán, és a verseny végeztével készítsd el a legjobb jelenetekből az Euronics VALORANT Kupa fragvideóját. A legjobb alkotás pedig nem marad jutalom nélkül!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • conyfps 2 hónapja
  Annyira sajnálom hogy még mindig nem találtam fix teamet
  0 0 Válasz
 • k1n0N 2 hónapja
  GL
  0 0 Válasz
 • YolozsiHUN 2 hónapja
  gl
  0 0 Válasz
 • Solidly 1 hónapja
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés